LG Therma V Split 7KW

@Amsterdam

Wij installeerde de LG Therma V Split unit 7 KW. Nu nog met de ondersteuning van CV-ketel, voor in de toekomst ook Full Electric ready en klaar voor gasloos!

LG Therma V Split 7KW

@Haarlem

Ons team installeerde de LG Therma V Split unit 7 KW bij onze klant in Haarlem. Mooi project na oplevering begon onze klant direct met de vermindering van haar gasverbruik.

Remeha Elga Ace 4KW

@Haarlem

We mochten weer 1 van onze klanten blij maken met de installatie van een Remeha Elga Ace Hybride warmtepomp. In deze installatie werkte we met een 4KW uitvoering.

Dok88 & Warp Systems

@Slootdorp

Dok88 installeerde een 115m2 Warp Systems vloerverwarming installatie in een woonboerderij. Meer weten? Lees verder of vraag een offerte bij ons aan!

Dok88 Installateur van Warp vloerverwarming

The Floor is Yours!

@Project locatie

In de markt van zelfvoorzienend, duurzaamheid en gasloos, mag de techniek van vloerverwarming niet ontbreken. Welk type vloerverwarming past bij jou?

De nieuwe salderingsregeling

@Overheidsagenda

De nieuwe salderingsregeling staat nog steeds op de agenda van onze nieuwe regering. Maar wat houdt die regeling eigenlijk in? Lees hier meer over de verschillen van de nieuwe en de oude regeling

Dok88 Just Nimbus

Overweeg je een warmtepomp?

@To-do Lijst

Overweeg je een (hybride) warmtepomp? Dan zijn er een aantal belangrijke punten om te onderzoeken. De keuze voor de juiste warmtepomp is belangrijk en voor een ieder verschillend.

Dok88 Erkend Installateur

@Projects

Ons team zet zich elke dag in om bij elke klant het beste resultaat af te leveren. Met heel veel trots doen we dat vanaf het jaar 2022 onder de officiële stempel van erkend installateur!

Dok88 | De Mannen Bij Remeha

Dok88 & Remeha

@remeha Experience Centre

In 2022 kan je bij ons terecht voor advies en installatie van Hybride Warmtepompen. Deze week bracht een deel van ons team een bezoek aan het Remeha Experience Centre om nog meer kennis op te doen.

Dok88 @project locatie

Werk & Overleg

@project locatie

Of we nu werken voor een particuliere klant, Vereniging van Eigenaren, een zakelijke klant of samenwerken met een aannemer, overleg blijft 1 van de belangrijkste punten om de projecten tot een succes te maken.

Dok88 TechLab

Practice makes perfect!

@Dok88 TechLab

Dok88 focust zich in 2021 op opleiden in de praktijk! Vorig jaar is er hard gewerkt aan een TechLab. Een plek waar elektromonteurs in opleiding ervaring opdoen met elektrotechniek.

Turn it up!

@Westzaan

Leuk nieuws van de sponsor afdeling! Vanaf nu staat ons logo te pronken op de talentvolle turnsters van Gymnastiek Vereniging Jahn uit Westzaan! We wensen alle turnsters heel veel succes!

4x95mm2

For the Big Boys !

@Dok88

Aan de slag met 4x95mm2! Die kabels zijn stug en werken niet graag mee! Elektrotechniek voor de zware jongens! Mouwen oprollen en aan de slag met je spierballen!

Try This Out! – AFGELAST

@ROC van Amsterdam

Donderdag 19 maart 2020 tussen 16.00 en 20.00 uur is Dok88 aanwezig bij de Try Out Dagen van het ROC van Amsterdam. Dé dag om je te oriënteren bij het ROC van Amsterdam. Zien we je daar? 

Leren & Werken

@machine onderhoud

Een machinefabriek staat opgesteld om te produceren. Alle machines die op de productievloer staan, staan daar maar voor 1 ding.. Produceren. Dat is niet anders voor de machines van Niron Staal.

TechLAB @Dok88

@dok88

Ons TechLAB is open! Techniek leer je niet alleen uit boeken.. ! Dat moet je ook met je handen doen! Onze BBL en BOL stagiaires kunnen hun lol op in het TechLAB en verbeteren daar hun technische skills..

Out of the CBox !

@CBox

Dok88 start nieuwe samenwerking met CBOX Containers. Zij de containers, wij de elektrotechniek. Vandaag starten onze monteurs met de elektrotechnische installatie van de 1e containers voor CBox.

Getting it on!

@Machinefabriek

Dok 88 in touw om een reparatie uit te voeren aan een draaitafel. Jan & Kees draaien hun hand hier niet voor om. Mooi om deze 2 ‘vakidioten’ te zien sleutelen aan dit grote materieel!

Keuringen

@Work

Dok88 Projects keurt elektrotechnische arbeidsmiddelen, lasmachines, ladders & trappen. Om nog beter de keuringen te organiseren voor onze klanten hebben we geïnvesteerd in speciale software.

Het Hoogste Punt

Square 28

Square 28 bereikt hoogste punt van de bouw. Tijdens een BBQ in hun nieuwe pand proosten wij graag met ze mee! Dok88 verzorgt advies en producten voor de elektrotechniek in hun nieuwe gebouw!

It’s Alive!

Dok88 Webshop!

It’s alive! Er is achter de schermen hard gewerkt aan een gloednieuwe webshop! En nu is het zover. Onze webshop is geopend voor bezoekers! Tegen scherpe prijzen, nu ons assortiment in gloednieuwe webwinkel!

Verdeel en Heers!

@dok88 Sweatshop

Onze elektromonteurs hadden in november de voorbereidingen al ingezet van project: Verdeel & Heers! Het vernieuwen van de verdeelkasten in Droogdok 2. Klik verder voor foto’s en meer info.

Geen brug te ver!

@Scheepswerk Amsterdam

Met een klein team van Dok88 werd er tot in de late uurtjes meegewerkt aan bijzonder groot vervoer, De Prinses Amaliabrug. Het was een bijzonder schouwspel in de nacht. We schoten wat mooie plaatjes.

Wellness in the City!

Amsterdam Oost

Maatwerk voor Soak | Urban Wellness. Wij zien het altijd als uitdaging om mee te mogen werken aan innoverende initiatieven. Lees meer & bekijk het project!

Aan de bak!

@Dok88 Sweat Shop!

Het lijkt voor jou wellicht een puinhoop maar hier worden wij blij van! Een aantal van onze opdrachtgevers komen de werkmaterialen zo voor de deur leggen! Lees hier meer over onze werkzaamheden op de werf.

Inductie Heating

Amsterdam NDSM-werf

Dok88 Products levert Inductie machines! Toen Damen Shipyard een mooi staalbouw project mocht uitvoeren in haar staalfabriek. Werd er nagedacht over een andere manier van staal verwarmen.