En nog veel meer!

Over ons

Erkend Installatiebedrijf voor hybride warmtepompen en elektrotechnische projecten en duurzame installatie projecten.

Al ruim 12 jaar is Dok88 actief in de (elektro)technische sector. Onze klanten bestaan uit particulieren en bedrijven in de zakelijke maar ook de industriële markt.

Dok88, ooit begonnen als elektrotechnisch installatiebedrijf, maar inmiddels doorgegroeid en ontwikkeld naar allround installateur.  Sinds 2021 zijn wij installateur van hybride warmtepompen.

De afgelopen jaren is Dok88 zich gaan richten op de installatie van duurzame technische oplossen. Hybride Warmtepompen, Thuisaccu’s voor de opslag van eigen opgewekte energie, Vloerverwarming, regenwater opvangsystemen en dat alles aangevuld met elektrotechnische installaties.

Wij begeleiden en adviseren klanten bij hun weg naar een duurzame en zelfvoorzienende woning.

Hybride Warmtepompen

Sinds 2021 is Dok88 leverancier en installateur van Remeha Hybride warmtepompen. Met de verhoogde subsidies in 2022 (tussen 2400 – 2700) en de stijgende gasprijzen, is dit een zeer populair product. Ook benieuwd wat een hybride warmtepomp je kan opleveren? Bereken dan hier je mogelijke besparing. Of maak hier direct een afspraak voor een vrijblijvende offerte of meer informatie.

Regenwater Opvangsystemen

Waarom spoelen we onze wc eigenlijk door met drinkwater? Jaarlijks stappen 300 huishoudens over naar een regenwater opvangsysteem om hun verbruik van drinkwater te verminderen met dit handige systeem van JustNimbus. Wil je meer weten? Klik dan hier.

Vloerverwarming

De laagtemperatuur vloerverwarming van WARP systems is een ideaal systeem! Zonder frezen installeren wij voor onze klanten de vloerverwarming. Dit watergedragen systeem is energiezuiniger dan radiatoren. Interesse? Vraag hier een offerte aan.

Elektrotechniek

Uitbreiding van uw meterkast? Nieuwe verlichting in uw bedrijfspand? Onze monteurs staan voor u klaar!

Het is mogelijk om hier direct uw project of klus aan te melden.

Samenwerken met Dok88 betekent samenwerken  met een erkend installatiebedrijf in een persoonlijke en informele sfeer. Ons middelgrote bedrijf is gevuld met een 20-tal betrokken collega’s, die zich dagelijks inzetten om onze klanten zo goed mogelijk te helpen.

Dok88 is gevestigd in Amsterdam Noord en Slootdorp.

Overweeg je de aanschaf van een hybride warmtepomp?

Wij brengen graag een advies en offerte uit op maat!

 

Plan hier een afspraak in!
Dok88 Hybride Warmtepompen

Dok88 Projects

Dok88 helpt je graag verder in de techniek!  All-round erkend installateur, gespecialiseerd in duurzame installaties, zoals Warp Systems Vloerverwarming, elektrotechniek en  Warmtepompen

Dok88 Power

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiastelingen voor techniek! Van student tot ervaren monteur. Leerlingen starten in ons TechLAB en de ervaren monteur kan bij ons alle kanten op!  Ben je benieuwd naar de mogelijkheden bij Dok88? Laat van je horen!

 

 

Dok88 Products

Bekijk onze webshop voor duurzame oplossingen. Bespaar gas met een warmtepomp, vernieuw je CV ketel of regel je energieverbruik slimmer in met geavanceerde thermostaten.

 

Laatste projecten

Bekijk alle projecten

LG Therma V Split 7KW

@Amsterdam

Wij installeerde de LG Therma V Split unit 7 KW. Nu nog met de ondersteuning van CV-ketel, voor in de toekomst ook Full Electric ready en klaar voor gasloos!

LG Therma V Split 7KW

@Haarlem

Ons team installeerde de LG Therma V Split unit 7 KW bij onze klant in Haarlem. Mooi project na oplevering begon onze klant direct met de vermindering van haar gasverbruik.

Remeha Elga Ace 4KW

@Haarlem

We mochten weer 1 van onze klanten blij maken met de installatie van een Remeha Elga Ace Hybride warmtepomp. In deze installatie werkte we met een 4KW uitvoering.

Op zoek naar een vakman?

Vraag hier direct een vakman aan voor je klus!

 

Plan je klus!