En nog veel meer!

Over ons

Erkend Installatiebedrijf voor hybride warmtepompen en elektrotechnische projecten en duurzame installatie projecten.

Al ruim 12 jaar is Dok88 actief in de (elektro)technische sector. Onze klanten bestaan uit particulieren en bedrijven in de zakelijke maar ook de industriële markt.

Dok88, ooit begonnen als elektrotechnisch installatiebedrijf, maar inmiddels doorgegroeid en ontwikkeld naar allround installateur.  Sinds 2021 zijn wij installateur van hybride warmtepompen.

De afgelopen jaren is Dok88 zich gaan richten op de installatie van duurzame technische oplossen. Hybride Warmtepompen, Thuisaccu’s voor de opslag van eigen opgewekte energie, Vloerverwarming, regenwater opvangsystemen en dat alles aangevuld met elektrotechnische installaties.

Wij begeleiden en adviseren klanten bij hun weg naar een duurzame en zelfvoorzienende woning.

Hybride Warmtepompen

Sinds 2021 is Dok88 leverancier en installateur van Remeha Hybride warmtepompen. Met de verhoogde subsidies in 2022 (tussen 2400 – 2700) en de stijgende gasprijzen, is dit een zeer populair product. Ook benieuwd wat een hybride warmtepomp je kan opleveren? Bereken dan hier je mogelijke besparing. Of maak hier direct een afspraak voor een vrijblijvende offerte of meer informatie.

Regenwater Opvangsystemen

Waarom spoelen we onze wc eigenlijk door met drinkwater? Jaarlijks stappen 300 huishoudens over naar een regenwater opvangsysteem om hun verbruik van drinkwater te verminderen met dit handige systeem van JustNimbus. Wil je meer weten? Klik dan hier.

Vloerverwarming

De laagtemperatuur vloerverwarming van WARP systems is een ideaal systeem! Zonder frezen installeren wij voor onze klanten de vloerverwarming. Dit watergedragen systeem is energiezuiniger dan radiatoren. Interesse? Vraag hier een offerte aan.

Elektrotechniek

Uitbreiding van uw meterkast? Nieuwe verlichting in uw bedrijfspand? Onze monteurs staan voor u klaar!

Het is mogelijk om hier direct uw project of klus aan te melden.

Samenwerken met Dok88 betekent samenwerken  met een erkend installatiebedrijf in een persoonlijke en informele sfeer. Ons middelgrote bedrijf is gevuld met een 20-tal betrokken collega’s, die zich dagelijks inzetten om onze klanten zo goed mogelijk te helpen.

Dok88 is gevestigd in Amsterdam Noord en Slootdorp.

Overweeg je de aanschaf van een warmtepomp?

Plan dan vrijblijvend een afspraak in met 1 van onze adviseurs.

Wij brengen graag een advies en offerte uit op maat!

 

Plan hier een afspraak in!
Dok88 Hybride Warmtepompen

Dok88 Projects

Dok88 helpt je graag verder in de techniek!  All-round erkend installateur, gespecialiseerd in duurzame installaties, zoals Warp Systems Vloerverwarming, elektrotechniek en  Warmtepompen

Dok88 Power

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiastelingen voor techniek! Van student tot ervaren monteur. Leerlingen starten in ons TechLAB en de ervaren monteur kan bij ons alle kanten op!  Ben je benieuwd naar de mogelijkheden bij Dok88? Laat van je horen!

 

 

Dok88 Products

Bekijk onze webshop voor duurzame oplossingen. Bespaar gas met een warmtepomp, zoek verkoeling met een airco of regel je energieverbruik slimmer in met geavanceerde thermostaten.

 

Laatste projecten

Bekijk alle projecten
Warmtepompteam Dok88

Record aantal warmtepompen geplaatst

Noord-Holland

De afgelopen jaren mocht ons team zich verdiepen in de warmtepompen van Remeha. Na scholing en veel praktijk ervaring mogen we ons Remeha Hybrid Hero noemen!

Dok88 is Remeha Hybrid Hero

Dok88 trots Hybrid Hero van Remeha

Noord-Holland

De afgelopen jaren mocht ons team zich verdiepen in de warmtepompen van Remeha. Na scholing en veel praktijk ervaring mogen we ons Remeha Hybrid Hero noemen!

Verhoogde Financiering voor Subsidie Duurzame Energie en Energiebesparing (ISDE)

Op 23 september kreeg het budget voor de Investeringssubsidie Duurzame Energie en Energiebesparing (ISDE) een tussentijdse injectie van €210 miljoen

Op zoek naar een vakman?

Vraag hier direct een vakman aan voor je klus!

 

Plan je klus!