(Hybride) Warmtepompen

Bespaar op je gasrekening met de installatie van een Hybride warmtepomp. De buitenunit van de warmtepomp ondersteunt je bestaande CV-ketel, waardoor je wel tot 70% van je gasverbruik kan minderen.

Lees hier verder over hoe jij kan starten met het verduurzamen van je huis en gebruik kan maken van de bijhorende subsidies.

Liever persoonlijk advies? Plan dan hier een afspraak in met 1 van onze adviseurs.

Energy Hubs

Ontdek de toekomst van energie-efficiëntie en netstabiliteit met de Ferroamp EnergyHub.

Zeg vaarwel tegen overbelaste netwerken en energietekorten. Benut de kracht van slimme technologie om energievraag in balans te brengen, verbruik te optimaliseren en ononderbroken bedrijfsvoering te garanderen.

Sluit u aan bij de groene energierevolutie en banen de weg voor een duurzame toekomst.

Bent u klaar om de manier waarop u energie gebruikt te transformeren? Omarm de Ferroamp EnergyHub en ontgrendel een wereld vol mogelijkheden.

Thuisbatterijen

Zonnestroom thuis opslag in plaats van terugleveren aan het elektriciteitsnet. Dat kan met een thuisaccu. Een grote batterij waarin je stroom op kan slaan.

Sommige Nederlandse huishoudens zijn er al volop mee aan het werk. In België is de aanschaf van thuisaccu’s in 2021 enorm gestegen en zijn ze inmiddels heel normaal.

Met het afbouwen en verdwijnen van de salderingsregeling van het terugleveren van stroom is de thuisaccu dé oplossing om met je eigen opgewekte zonnestroom je huishouden te voorzien van elektriciteit.

Lees hier verder over de thuisaccu en de mogelijkheden.

Ben je benieuwd hoe je jouw huis kan verduurzamen?

Doe de Verbetercheck!
Dok88 Hybride Warmtepompen