Wellness in the City!, Amsterdam Oost

Maatwerk voor Soak | Urban Wellness

Wij zien het altijd als uitdaging om mee te mogen werken aan innoverende initiatieven. Zo kwamen wij in contact met een ambitieus mens met een (te) gek idee! Dagmar Fabels, een aanstekelijk enthousiaste vrouw met ontwerp in haar tas.. Een pop-up wellness centrum in Amsterdam Oost.

Een initiatief gebouwd in zeecontainers. Zodat Dagmar haar wellness kan verhuizen richting andere plekken waar men kan komen kennismaken met haar Urban Wellness. De architect was al voor haar aan het schetsen gegaan. Gewapend met ambitie & een schets in haar tas, stapte Dagmar ons pand binnen. Op zoek naar een elektrotechnisch bedrijf dat wilde meedenken in haar project en de uitvoer voor haar rekening kon nemen.

Het project bevond zich op zo’n punt waar elke ondernemer wel eens voor heeft gestaan: “..meer vragen dan antwoorden..”  Maatwerk waarin alles als een breiwerk in elkaar valt, waarbij elke beslissing effect heeft op de betrokken partijen en werkzaamheden. Vloerenleggers, wandenplaatsers, klimaatbeheersers, sauna experts, floaters, alles moest op elkaar afgestemd.

Samen hebben we de elektrotechnische blauwdruk meerdere malen moeten aanpassen, maar Dagmar is gestart met de bouw van haar Urban Wellness en het team van Dok88 is aan de slag gegaan om de elektra te verzorgen in dit unieke project!

Een uniek project, waar wij met veel plezier aan meewerken! En waarmee wij Dagmar heel veel succes wensen!

 

Deze unieke locatie opent haar deuren in april 2019!

Nieuwsgierig naar Urban Wellness?

 

Check out Soak!

Meer projecten

Warmtepompteam Dok88

Record aantal warmtepompen geplaatst

Noord-Holland

De afgelopen jaren mocht ons team zich verdiepen in de warmtepompen van Remeha. Na scholing en veel praktijk ervaring mogen we ons Remeha Hybrid Hero noemen!

Dok88 is Remeha Hybrid Hero

Dok88 trots Hybrid Hero van Remeha

Noord-Holland

De afgelopen jaren mocht ons team zich verdiepen in de warmtepompen van Remeha. Na scholing en veel praktijk ervaring mogen we ons Remeha Hybrid Hero noemen!