Gratis Subsidie Afhandeling, Tijdelijke Actie!

Begin deze winter nog met besparen

Nu tijdelijk gratis subsidie-afhandeling*  bij aankoop en installatie van een Elga Ace
Tijdens de actieperiode van 21 augustus t/m 30 april 2024 kun je jouw subsidie-aanvraag voor de Elga Ace 4 kW en 6 kW gratis laten afhandelen door Remeha. Om in aanmerking te komen voor deze gratis afhandeling dien je hier een vouchercode aan te vragen. Na aanschaf en installatie registreer je jouw Elga Ace hier onder vermelding van jouw vouchercode.

Optimalisatie tussen de Remeha Elga Ace en Tzerra Ace Matic

In de wereld van thuisknusheid en duurzaamheid zijn de Remeha Elga Ace en Tzerra Ace Matic een krachtig team dat niet alleen warmte in je huis brengt, maar ook aanzienlijke besparingen oplevert. Laten we eens dieper ingaan op hoe deze twee samenwerken en welke voordelen je kunt behalen.

De Remeha Elga Ace warmtepomp en de Tzerra Ace Matic cv-ketel zijn ontworpen om naadloos samen te werken, wat resulteert in een uiterst efficiënt verwarmingssysteem. De Elga Ace onttrekt warmte aan de lucht, waardoor je energierekening aanzienlijk wordt verlaagd. De Tzerra Ace Matic zorgt er vervolgens voor dat deze warmte snel en gelijkmatig door je huis wordt verspreid, wat resulteert in optimaal comfort en kostenbesparingen.

Gratis Subsidie Afhandeling: Jouw Kans op Besparingen

Nu wordt het nog interessanter. Remeha biedt een tijdelijke deal genaamd “Gratis Subsidie Afhandeling.” Wat houdt dit in voor jou?

  1. Slimme Ondersteuning: Remeha staat klaar om je te helpen bij het vinden van subsidies en kortingen die specifiek passen bij jouw duurzame verwarmingsoplossing. Hierdoor loop je geen financiële voordelen mis.
  2. Vereenvoudigd Aanvraagproces: Het aanvragen van subsidies kan ingewikkeld zijn, maar met de expertise van Remeha wordt het eenvoudig. Geen zorgen meer over ingewikkelde formulieren en procedures.

Waarom Nu Handelen?

De Remeha Elga Ace en Tzerra Ace Matic Gratis Subsidie Afhandeling bieden jou de mogelijkheid om je verwarmingssysteem te upgraden, je ecologische voetafdruk te verkleinen en tegelijkertijd geld te besparen. In een tijd waarin duurzaam leven steeds belangrijker wordt en energiekosten stijgen, is dit het ideale moment om actie te ondernemen.

Mis deze kans niet om zowel goed te doen voor het milieu als voor je financiën. Neem contact met ons op  om meer te weten te komen over de Elga Ace en Tzerra Ace Matic, en ontdek hoe je deze winter nog kunt beginnen met besparen en kan profiteren van het Gratis Subsidie Afhandeling programma.

  • Tzerra_Ace-Matic_-_Elga_Ace_-_opstelling

    Tzerra_Ace-Matic_-_Elga_Ace_-_opstelling

  • Wees voorbereid op de winter | Remeha Elga Ace

    Wees voorbereid op de winter | Remeha Elga Ace

Meer projecten

Warmtepompteam Dok88

Record aantal warmtepompen geplaatst

Noord-Holland

De afgelopen jaren mocht ons team zich verdiepen in de warmtepompen van Remeha. Na scholing en veel praktijk ervaring mogen we ons Remeha Hybrid Hero noemen!

Dok88 is Remeha Hybrid Hero

Dok88 trots Hybrid Hero van Remeha

Noord-Holland

De afgelopen jaren mocht ons team zich verdiepen in de warmtepompen van Remeha. Na scholing en veel praktijk ervaring mogen we ons Remeha Hybrid Hero noemen!