Inventum Spaarpomp | Warmtepomp, Noord-Holland

Warmtepomp zonder buitenunit

Als warmtepomp installateur hebben wij een uitgebreid assortiment van producten samengesteld die geschikt zijn voor vrijwel elk huishouden. Onze collectie omvat onder andere de Elga Ace lijn, hybride warmtepompen van Remeha, hybride en full-electric ready warmtepompen van LG (direct uit voorraad leverbaar), en sinds vorig jaar hebben wij ook de Inventum Spaarpomp aan ons assortiment toegevoegd.

Ons team is inmiddels gecertificeerd door Inventum en erkend als officieel installateur van Inventum. Dit jaar werken wij samen met onze klanten aan een aantal mooie installaties.

Maar waarom hebben wij de Inventum Spaarpomp aan ons assortiment toegevoegd?

De Inventum Spaarpomp is een hybride warmtepomp zonder buitenunit die in combinatie met de cv-ketel werkt en gebruik maakt van de afgezogen ventilatielucht uit de woning. Deze ventilatie warmtepomp is een uitstekende aanvulling op ons assortiment.

De warmte die wordt afgevoerd door de ventilatie wordt teruggewonnen door de Inventum Spaarpomp en gebruikt om het cv-water te verwarmen. Dit voorkomt warmteverlies. Op zeer koude dagen wordt de cv-ketel geactiveerd om de Spaarpomp te ondersteunen. In de minder koude maanden kan de Spaarpomp het huis op eigen kracht verwarmen, zonder de hulp van de cv-ketel.

Een bijkomend voordeel van de Inventum Spaarpomp is dat deze geen buitenunit nodig heeft. Deze warmtepomp is compact en produceert minder dan 40dBa aan geluid.

Als je geïnteresseerd bent in de Inventum Spaarpomp, kun je contact met ons opnemen voor meer informatie. Bovendien kom je in aanmerking voor de ISDE-subsidie van €2250,- met subsidiecode KA11861.

 


Een paar voordelen van de Inventum Spaarpomp

  • Begin direct met Gasbesparen
  • Geen Buitenunit
  • Combineert met (vrijwel) iedere CV-ketel
  • Uit voorraad leverbaar

  • Dok88 Inventum Spaarpomp (voor)

  • Dok88 Inventum Spaarpomp Installatie (tijdens)

  • Dok88 Inventum Spaarpomp Installatie (na)

  • Specificaties Inventum Spaarpomp

Meer projecten

Warmtepompteam Dok88

Record aantal warmtepompen geplaatst

Noord-Holland

De afgelopen jaren mocht ons team zich verdiepen in de warmtepompen van Remeha. Na scholing en veel praktijk ervaring mogen we ons Remeha Hybrid Hero noemen!

Dok88 is Remeha Hybrid Hero

Dok88 trots Hybrid Hero van Remeha

Noord-Holland

De afgelopen jaren mocht ons team zich verdiepen in de warmtepompen van Remeha. Na scholing en veel praktijk ervaring mogen we ons Remeha Hybrid Hero noemen!