Dok88 trots lid van Techniek Nederland!, Noord-Holland

Dok88 trots lid van Techniek Nederland

We zijn enorm enthousiast om aan te kondigen dat we nu officieel lid zijn van Techniek Nederland, dé brancheorganisatie die de technologische sector in Nederland vertegenwoordigt.

Maar wat betekent dit voor jou, onze gewaardeerde klant? Nou, we hebben een aantal geweldige voordelen voor je in petto:

  1. Altijd Up-to-Date met Technologie: Als lid van Techniek Nederland blijven we altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in onze branche. Dat betekent dat we jou de meest innovatieve oplossingen kunnen bieden die perfect aansluiten bij jouw behoeften.
  2. Duurzaamheid is Onze Passie: We zetten ons volop in voor duurzaamheid en met ons lidmaatschap van Techniek Nederland kunnen we jou nog meer duurzame oplossingen bieden. Denk aan energiezuinige installaties en advies over hoe je energie kunt besparen. Samen dragen we bij aan een groenere toekomst!
  3. Topkwaliteit en Vakmanschap: We staan bekend om onze kwaliteit en vakmanschap. Als lid van Techniek Nederland houden we ons aan de hoogste normen en garanderen we dat onze installaties en service van topkwaliteit zijn.
  4. Welkom : We verwelkomen je graag als klant en we willen ervoor zorgen dat je altijd op ons kunt vertrouwen. Door ons lidmaatschap van Techniek Nederland laten we zien dat we een betrouwbare partner zijn die er alles aan doet om jou tevreden te stellen.

Bij Dok88 gaan we altijd voor de ultieme klanttevredenheid. En met ons lidmaatschap van Techniek Nederland kunnen we je nu nóg beter van dienst zijn met hoogwaardige service en de nieuwste kennis in onze branche.

Heb je nog vragen over en hoe ons lidmaatschap van Techniek Nederland ook voor jou voordelen oplevert? Neem dan gerust contact met ons op via [contactinformatie].

Wij staan voor onze klanten klaar met:
Elektrotechnische installatie projecten | Denk bijvoorbeeld aan het vervangen of uitbreiden van Groepenkasten, het bijplaatsen van stopcontacten of verlichting
– Advies en installatie van Airconditioning

Techniek Nederland is dé organisatie die de belangen behartigt van de technologische sector in Nederland. Met trots zijn wij nu lid van deze actieve en bruisende gemeenschap!

 


Een paar voordelen voor jou als klant

  • Altijd Up-to-Date met Technologie
  • Duurzaamheid is Onze Passie:
  • Topkwaliteit en Vakmanschap

Meer projecten

Warmtepompteam Dok88

Record aantal warmtepompen geplaatst

Noord-Holland

De afgelopen jaren mocht ons team zich verdiepen in de warmtepompen van Remeha. Na scholing en veel praktijk ervaring mogen we ons Remeha Hybrid Hero noemen!

Dok88 is Remeha Hybrid Hero

Dok88 trots Hybrid Hero van Remeha

Noord-Holland

De afgelopen jaren mocht ons team zich verdiepen in de warmtepompen van Remeha. Na scholing en veel praktijk ervaring mogen we ons Remeha Hybrid Hero noemen!