Practice makes perfect!, @Dok88 TechLab

Practice makes Perfect!

@Dok88 TechLab

Dok88 werkt nauw samen met het ROC van Amsterdam om BOL studenten van de afdeling Elektrotechniek een mooie stageplek te bieden. Een stageperiode van onze BOL studenten duurt 10 weken. In die 10 weken brengen we ze de basics bij van werken in een elektrotechnisch bedrijf. De eerste weken werken onze leerlingen mee in het techneuten team van Dok88. Wanneer ze zich een beetje de weg weten, gaan ze zelf aan de slag in ons TechLab. Het motto: Practice makes perfect!

TechLab

Het Dok88 TechLab is speciaal ontwikkelt voor onze leerlingen. We hebben een praktijkplek ontwikkelt waar een leerling zich op zijn gemak voelt en waar fouten gemaakt mogen en kunnen worden. Want van je eigen fouten leer je het meest! Het Dok88 TechLab is een plek waar leerling persoonlijk en op maat worden begeleid tijdens praktijk opdrachten. Deze praktijk opdrachten hebben we zelf ontwikkelt. Regelmatig ontwikkelen we nieuwe praktijkopdrachten voor ons TechLab. Onze leerlingen werken daar ook aan mee en helpen nieuwe praktijkopdrachten ontwikkelen. Zo dragen leerlingen hun steentje bij aan de opleiding van hun opvolgers.

Toekomst

We besteden veel aandacht aan onze leerlingen en onderhouden nauw contact met stagebegeleiders en docenten. Als leerling wordt je onderdeel van het team en krijg je tijdens je stageperiode de kans om je van je beste kant te laten zien. Veel van onze stagiaires blijven na hun stage in contact met ons. Soms doen zij zelfs ook een vervolgstage  of afstudeeropdracht bij Dok88.

Na het behalen van je diploma is het mogelijk om via Dok88 Power een baan in de elektrotechniek te vinden. Dok88 Power introduceert bij een potentiële nieuwe werkgever, maar regelmatig blijven leerlingen ook werken bij Dok88 Projects. Een stage lopen Dok88 betekent meer dan alleen een praktijkstage.

We krijgen veel aanvragen voor stageplekken op het gebied van elektrotechniek., maar zijn altijd geïnteresseerd in kennismaken met nieuw talent! Ben je BOL leerlingen en op zoek naar een stageplek dan kan je dat het beste doen via stagemarkt.nl of een sollicitatie sturen via ons contactformulier of mail je motivatie en CV naar info@dok88,com

 • Dok88 Leren in de praktijk

  Dok88 Leren in de praktijk

 • Dok88 TechLab 2021

  Dok88 TechLab 2021

 • Dok88 TechLAB

 • Dok88 TechLab

  Dok88 TechLab

 • Dok88 TechLab

  Dok88 TechLab

Meer projecten

Warmtepompteam Dok88

Record aantal warmtepompen geplaatst

Noord-Holland

De afgelopen jaren mocht ons team zich verdiepen in de warmtepompen van Remeha. Na scholing en veel praktijk ervaring mogen we ons Remeha Hybrid Hero noemen!

Dok88 is Remeha Hybrid Hero

Dok88 trots Hybrid Hero van Remeha

Noord-Holland

De afgelopen jaren mocht ons team zich verdiepen in de warmtepompen van Remeha. Na scholing en veel praktijk ervaring mogen we ons Remeha Hybrid Hero noemen!