Dok88 & Remeha, @remeha Experience Centre

Dok88 @ Remeha Experience Centre

Het is een vliegende start voor ons in 2022. Op het programma een nieuw product en een nieuw samenwerking.

Met ondersteuning van Remeha zijn wij in 2021 in de installatie en advisering van Hybride Warmtepompen gedoken. Het thema leren staat bij ons altijd bovenaan de actielijst. In 2021 voegden we een nieuw thema en discipline aan toe en hebben we onze skills uitgebreid met; Hybride warmtepompen.

Samen met Patrick, onze steun en toeverlaat van Rehema, zijn wij in zeer korte tijd wegwijs gemaakt in de Remeha producten en de wereld van Warmtepompen.

De enthousiaste ondersteuning van Remeha en de leergierigheid van ons Dok88 Team, maakt dat we inmiddels op volle stoom zijn.

Het Remeha Expierence Centre is een plek waar iedereen terecht kan met zijn vragen over de Hybride Warmtepompen. We bezoeken deze plek zelf of met klanten. Het blijft toch fijn om een installatie met eigen ogen te kunnen zien. In het Experience Centre staan Remeha experts om iedereen te voorzien van informatie.

Bij de aanschaf van een Hybride Warmtepomp kan je nu een flinke subsidie aanvragen waardoor de terugverdientijd van deze aanschaf nog sneller is terug te verdienen. Zo kan je tot 2700,- subsidie ontvangen! Op onze website vertellen we je hoe je die subsidie kan aanvragen.

Dok88 is gecertificeerd installateur van Hybride Warmtepompen en kan je adviseren in het beste model voor jouw woonhuis. Met veel plezier komen we langs voor het beste advies.

Nieuwsgierig naar wat de aanschaf van een Hybride Warmtepomp jou op kan leveren? Neem dan contact met ons op, we vertellen je graag meer.

Dok88 Warmtepomp Installatie

 

  • Dok88 | De Mannen Bij Remeha

    Dok88 | De Mannen Bij Remeha

  • Dok88 Remeha warmtepomp

    Dok88 Remeha warmtepomp

  • Dok88 Remeha Elga Ace

  • Dok88 Remeha Mercuria

    Dok88 Remeha Mercuria

Meer projecten

Warmtepompteam Dok88

Record aantal warmtepompen geplaatst

Noord-Holland

De afgelopen jaren mocht ons team zich verdiepen in de warmtepompen van Remeha. Na scholing en veel praktijk ervaring mogen we ons Remeha Hybrid Hero noemen!

Dok88 is Remeha Hybrid Hero

Dok88 trots Hybrid Hero van Remeha

Noord-Holland

De afgelopen jaren mocht ons team zich verdiepen in de warmtepompen van Remeha. Na scholing en veel praktijk ervaring mogen we ons Remeha Hybrid Hero noemen!