Onze Makers van Morgen, Gefeliciteerd toppers!

Onze Makers van Morgen

Onze nieuwe talenten aan de Horizon van de Installatietechniek

Amsterdam, Nederland – In een wereld waar talenten schaars zijn, zet ons hele bedrijf zich volop in om fris talent te laten kennismaken met de installatietechniek. In het schooljaar van ’22/’23 begonnen wij met 9 gemotiveerde leerlingen (6 BBL en 3 BOL). Allen behaald hun diploma.

Ons geheim bij Dok88? Nauw samenwerken met onderwijsinstellingen en de studenten centraal zetten. Wij maken geen onderscheid tussen leerlingen en vaste medewerkers. We werken in 1 team waar leren centraal staat. En voor leerlingen betekent dit, dat zij in ons bedrijf de theorie tot leven brengen en aan het eind van hun opleiding voorzien zijn van vaardigheden die nodig zijn in de techniek.

Dit jaar zien we dat de inzet van iedereen in ons team zijn vruchten kon afwerpen. 9 van die gedreven talenten uit ons team mochten hun diploma in ontvangst nemen, 6 blijven na hun studie bij ons team werken

De Makers van Morgen

Onze visie bij Dok88 reikt verder dan morgen. Door te investeren in de opleiding en groei van jong talent, zorgen wij de nieuwe collega’s van morgen. En om onze talenten nog wat meer in het zonnetje te zetten, schitteren ze nu op het platform van Techniek Nederland: De Makers van Morgen.

De Kers op de Taart: Bij Dok88 zijn willen we met trots onze rol vervullen als talentkweker in de installatietechniek. We willen niet alleen het tekort aanvullen, maar ook een omgeving creëren waarin talent kan floreren en groeien.

Oproep

Ben je ook op zoek naar een leer-werkplek in de techniek waar je onderdeel wordt van ons team?  Onder begeleiding van ons team leer je de skillz van het vak.

Meer Weten? Voor meer informatie over hoe jij ook een talent  kunt worden in ons team, kun je contact met ons opnemen.

Er zijn nog BBL en BOL leerplaatsen beschikbaar voor het schooljaar ’23/’24. Ook zij-instromers of kandidaten op zoek naar omscholing, nodigen we van harte uit om te reageren.

 

Meer projecten

Warmtepompteam Dok88

Record aantal warmtepompen geplaatst

Noord-Holland

De afgelopen jaren mocht ons team zich verdiepen in de warmtepompen van Remeha. Na scholing en veel praktijk ervaring mogen we ons Remeha Hybrid Hero noemen!

Dok88 is Remeha Hybrid Hero

Dok88 trots Hybrid Hero van Remeha

Noord-Holland

De afgelopen jaren mocht ons team zich verdiepen in de warmtepompen van Remeha. Na scholing en veel praktijk ervaring mogen we ons Remeha Hybrid Hero noemen!