Dok88 trots Hybrid Hero van Remeha, Noord-Holland

Wij zijn heel trots om aan te kondigen dat Dok88, als installateur op het gebied van innovatieve verwarmingsoplossingen, de opmerkelijke titel van “Hybrid Hero” heeft behaald bij Remeha. Deze titel benadrukt onze inzet en het streven naar kwalitatief werk, duurzame energieoplossingen en toewijding aan het vormgeven van de toekomst van de verwarmingsindustrie.

De titel “Hybrid Hero,” toegekend door Remeha, benadrukt onze  nauwe samenwerking. De titlel benadrukt de expertise, innovatie en inzet van ons team naar energie-efficiënte verwarmingsoplossingen. We voelen ons ambassadeur van de Remeha warmtepompen en zetten ons in duurzaamheid te bevorderen en koolstofvoetafdrukken te verminderen via geavanceerde productlijn van Remeha.

Dok88’s reis om een “Hybrid Hero” te worden, wordt gekenmerkt door voortdurende innovatie, toewijding aan klanttevredenheid en passie voor het creëren van milieuvriendelijke verwarmingssystemen.

Wat ons onderscheidt, is onze toegewijde team van specialisten, die over uitstekende opleiding en kennis beschikken op het gebied van de Remeha Warmtepompen.. Onze medewerkers hebben zich voortdurend bijgeschoold en blijven vooroplopen in de sector.

Tiba Bultstra(directeur en mede-eigenaar) bij Dok88: “We zijn uiterst trots om erkend te worden als een ‘Hybrid Hero’ bij Remeha. Deze titel toont onze inzet om specialist te zijn als installateur van Remeha Warmtepompen. Ons bedrijf heeft veel geïnvesteerd in het vergaren van kennis en het opdoen van ervaring. Daarnaast investeren we veel in het opleiden van starters in de installatietechniek. Zo introduceren we de makers van morgen met de techniek van morgen”

Dok88 wil zijn oprechte dank uitspreken aan zijn medewerkers, partners en klanten wier steun en samenwerking essentieel zijn geweest om deze mijlpaal te bereiken. Deze prestatie motiveert het bedrijf om te blijven streven naar nog grotere innovatie en excellentie op het gebied van warmtepompen.

De erkenning als “Hybrid Hero” door Remeha benadrukt de toewijding van Dok88 aan een groenere, meer duurzame toekomst. Terwijl het bedrijf voortdurende vooruitgang boekt in de verwarmingsindustrie, blijft het zich inzetten om de grenzen van de technologie te verleggen en geavanceerde oplossingen te bieden voor zijn klanten. Er wordt nu gewerkt aan het vergaren van kennis van EnergyHubs en Thuisbatterijen.

 


Een paar voordelen voor jou als klant

 • Gespecialiseerd installateur
 • Korte lijnen met Remeha
 • Topkwaliteit en Vakmanschap

 • Dok88 Remeha Elga Ace

 • Dok88 Remeha Mercuria

  Dok88 Remeha Mercuria

 • Dok88 | De Mannen Bij Remeha

  Dok88 | De Mannen Bij Remeha

 • Dok88 Remeha warmtepomp

  Dok88 Remeha warmtepomp

 • Dok88 is Remeha Hybrid Hero

  Dok88 is Remeha Hybrid Hero

Meer projecten

Warmtepompteam Dok88

Record aantal warmtepompen geplaatst

Noord-Holland

De afgelopen jaren mocht ons team zich verdiepen in de warmtepompen van Remeha. Na scholing en veel praktijk ervaring mogen we ons Remeha Hybrid Hero noemen!

Verhoogde Financiering voor Subsidie Duurzame Energie en Energiebesparing (ISDE)

Op 23 september kreeg het budget voor de Investeringssubsidie Duurzame Energie en Energiebesparing (ISDE) een tussentijdse injectie van €210 miljoen