Dag van de Toekomst | Zaterdag 8 juli, @Leven van de Wind

Duurzaam Hollands Kroon

Ook de grootste gemeente van Nederland: Hollands Kroon pakt het onderwerp Duurzaam en Groener op. Naast de velen initiatieven binnen de gemeente, organiseren zij nu voor de 2e keer: De Dag van de Toekomst. Op de unieke locatie van Leven in de Wind, is het hele gezin deze zaterdag van harte welkom.

Het belooft een dag te worden vol inspiratie en vertier voor de jeugd. Maar naast een leuke dag voor de kinderen, ben je als volwassenen van harte welkom en biedt de Dag van de Toekomst genoeg!. Zo staan wij die dag samen met de Remeha Roadshow voor u klaar om uw vragen te beantwoorden over warmtepompen. Is algemene informatie voor u niet meer voldoenden en bent u op zoek naar een totaalbeeld voor uw woning? Plan dan bij de Dag van de Toekomst, een bezoek afspraak in met 1 van onze Dok88 adviseurs. Dus…

Geïnteresseerd in een warmtepomp? Of altijd al willen weten hoe een windturbine er van binnen uitziet? Grijp je kans! Waag een gokje in de gratis bingo met uitsluitend duurzame prijzen. Of wil je weten hoe je energierekening omlaag kan? Laat je informeren en inspireren door bewoners die je voorgingen. Leer alles over warmtepompen. Neem deel aan één (of meerdere) interessante inspiratiesessies en word kampioen in het aanbrengen van tochtstrips. Ga aan de slag in de tuin? Neem een foto of tekening van je tuin mee en ontvang gratis tuinadvies. Bovendien maak je kans op een gratis hovenier! En lever je een tegel in? Dan krijg je een plant cadeau!

Dok88 Hybride Warmtepompen
Dok88 Hybride Warmtepompen
  • Dok88 & Dag van de Toekomst

  • Remeha Roadshow

    Remeha Roadshow

Meer projecten

Warmtepompteam Dok88

Record aantal warmtepompen geplaatst

Noord-Holland

De afgelopen jaren mocht ons team zich verdiepen in de warmtepompen van Remeha. Na scholing en veel praktijk ervaring mogen we ons Remeha Hybrid Hero noemen!

Dok88 is Remeha Hybrid Hero

Dok88 trots Hybrid Hero van Remeha

Noord-Holland

De afgelopen jaren mocht ons team zich verdiepen in de warmtepompen van Remeha. Na scholing en veel praktijk ervaring mogen we ons Remeha Hybrid Hero noemen!