Het Hoogste Punt, Square 28

Een paar maanden geleden liepen de initiatiefnemers van Square 28 bij ons het kantoor binnen. Zij waren met elkaar al een tijd een ambitieus plan aan het uitwerken. Een kunstenaars collectief. Een coöperatie van kunstenaars in een gloednieuw pand, waar zij gezamenlijk zorgdragen voor het gebouw en waar elke kunstenaar kan werken aan zijn / haar kunst. Dok88 denkt met hen mee op het gebied van elektrotechniek en voorziet dit gave project van de elektrotechnische producten en wat advies.

Begin september was zover en ontvingen we een uitnodiging voor een BBQ. Daar zeggen we natuurlijk sowieso al geen ‘nee’ tegen. Maar deze BBQ had een bijzonder smaakje. Samen met de mannen van Square 28 mochten wij mee proosten op het bereiken van het hoogte punt van hun bouw. Ineens hadden deze enthousiastelingen het voor elkaar om hun plannen van papier om te zetten in een levensecht bouwwerk. Ondernemen blijft toch iets moois.. Een idee of droom omzetten in iets tastbaars! blijft een bijzonder talent! Goed gedaan mannen!

Wij wensen Square 28 een voortvarende bouw en kijken uit naar onze samenwerking!

Benieuwd naar de producten die we kunnen leveren? Check onze webshop!

 

  • Dok88 - Square 28 3

  • Dok88 -Square 28 2

  • Dok88 -Square 28 1

  • Dok88 -Square 28

Meer projecten

Warmtepompteam Dok88

Record aantal warmtepompen geplaatst

Noord-Holland

De afgelopen jaren mocht ons team zich verdiepen in de warmtepompen van Remeha. Na scholing en veel praktijk ervaring mogen we ons Remeha Hybrid Hero noemen!

Dok88 is Remeha Hybrid Hero

Dok88 trots Hybrid Hero van Remeha

Noord-Holland

De afgelopen jaren mocht ons team zich verdiepen in de warmtepompen van Remeha. Na scholing en veel praktijk ervaring mogen we ons Remeha Hybrid Hero noemen!