Wie zijn wij?

Dok88 is een erkend installatiebedrijf. Wij richten ons op projecten in de (elektro)technische markt en de installatie van (hybride) warmtepompen. Ons team bestaat uit ervaren en startende monteurs, zij worden ondersteund door het team van de binnendienst.

Onze monteurs zijn ervaren in de elektrotechniek en installatie van hybride warmtepompen,  maar draaien hun handen niet om voor allround technische klussen, zoals timmer- of montagewerk. Het zijn onze handige jongens!

Wij zijn gevestigd in Amsterdam Noord & Slootdorp. Dagelijks focussen we ons op oplossen van (elektro) technische storingen, verzorgen wij elektrotechnische installaties renovaties en keuringen.

Als bedrijf investeren we veel in het opleiden van startende techneuten en het bijscholen van ons vaste team.

Onze klanten variëren van technische installatiebedrijven tot industriële bedrijven.

Als middelgroot bedrijf hebben we een persoonlijk karakter. De sfeer is informeel. Ons kantoor heeft diezelfde uitstraling. We werken als team en zetten ons ook graag op die manier in om onze klanten op hun vragen een oplossing te bieden. Persoonlijk maar Professioneel.

Ben je op zoek naar een erkend installateur voor elektrotechnisch werk of de installatie van een (hybride) warmtepomp. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan je graag te woord,


Een kleine greep uit ons team!

Dok88 Monteur

Hooman

Elektromonteur met talent! Hooman heeft zich de afgelopen jaren flink ontwikkeld als monteur. Door zijn nieuwsgierigheid en doorzettingsvermogen heeft Hooman al flink wat praktijkervaring opgedaan en is hij een graag geziene ervaren elektromonteur bij onze klanten.

Robbie

Buitendienstmedewerker & adviseur Robbie is de man die we roepen als we advies willen hebben over warmtepompen en airco’s. Maar bij installaties is hij ook vaak te vinden en organiseert hij de inwerkingstelling.

Peter

Peter heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot keurmeester. Naast het keuren houd hij zich ook bezig met installatie van warmtepompen en vloerverwarming bij Dok88.

Qi

Qi vind je op de W-afdeling, voornamelijk achter de schermen maar ook zeker ervoor. Je loopt hem tegen het lijf bij de onderwerpen, Warmtepompen, airconditioning, CV-ketels. Voornamelijk adviserend, innoverend en organiserend, maar met net zo veel plezier, klimt hij het dak op bij een installatie.

Bryan

Bryan kwam in ons team als startend elektromonteur. Maar inmiddels is Bryan zijn MBO3 diploma rijker en werkt hij nu aan zijn MBO4 diploma elektrotechniek. Groepenkasten en kabeltrajecten draait hij zijn hand niet meer voor om!

Rohan

Rohan

Rohan viel bij ons de deur binnen tijdens zijn opleiding elektrotechniek MBO3. Waarna hij zich ontwikkelde als elektromonteur. Hij werkt nu aan zijn MBO 4 diploma in de elektrotechniek en richt zich in ons op team op het vervangen van groepenkasten en het aanleggen van kabeltrajecten.

Wanna join the Dok88 team?

Vacatures
Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons