Wie zijn wij?

Dok88 is een erkend installatiebedrijf. Wij richten ons zich op projecten in de (elektro)technische markt en de installatie van (hybride) warmtepompen. Ons team bestaat uit ervaren en startende monteurs, zij worden ondersteund door het team van de binnendienst.

Onze monteurs zijn ervaren in de elektrotechniek en installatie van hybride warmtepompen,  maar draaien hun handen niet om voor allround technische klussen, zoals timmer- of montagewerk. Het zijn onze handige jongens!

Wij zijn gevestigd in Amsterdam Noord & Slootdorp. Dagelijks focussen we ons op oplossen van (elektro) technische storingen, verzorgen wij elektrotechnische installaties renovaties en keuringen.

Als bedrijf investeren we veel in het opleiden van startende techneuten en het bijscholen van ons vaste team.

Onze klanten variëren van technische installatiebedrijven tot industriële bedrijven.

Als middelgroot bedrijf hebben we een persoonlijk karakter. De sfeer is informeel. Ons kantoor heeft diezelfde uitstraling. We werken als team en zetten ons ook graag op die manier in om onze klanten op hun vragen een oplossing te bieden. Persoonlijk maar Professioneel.

Ben je op zoek naar een erkend installateur voor elektrotechnisch werk of de installatie van een (hybride) warmtepomp. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan je graag te woord,


Een kleine greep uit ons team!

Dok88 Monteur

Hooman

Elektromonteur met talent! Hooman heeft zich de afgelopen jaren flink ontwikkeld als monteur. Door zijn nieuwsgierigheid en doorzettingsvermogen heeft Hooman al flink wat praktijkervaring opgedaan en is hij een graag geziene elektromonteur bij onze klanten.

Robbie

Buitendienstmedewerker & keurmeester. Robbie is de man die we roepen als we onderdelen nodig hebben voor reparaties of projecten. Ook vind je hem op verschillende locaties om veiligheidskeuringen uit te voeren. Maar zo nodig springt hij bij met reparaties of technische uitvoerend werk. Onze manus van alles!

Peter

Peter heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot keurmeester van lasmachines. Naast het keuren houd hij zich ook bezig met validatie, reparatie en onderhoud van (las)machines bij Dok88.

Wanna join the Dok88 team?

Vacatures
Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons