Laatst binnengekomen vacatures

Bekijk alle vacatures

Stage Afdeling Administratie,

Dok88
Amsterdam
8 - 24 uur
stage vergoeding

Električar Brodogradilište M/V,

Dok88 Power
Amsterdam
32 - 40 sati nedeljno
14.00 - 18.00 na sat

All-round Klusser M/V,

Dok88 Project
Amsterdam
8 - 40 uur per week
€12.00 - €18.00 bruto per uur

Join our team

Techniek is werken met je handen!

DOK88 onderscheidt zich door ambitieuze medewerkers direct op te nemen in hun team. In een korte sollicitatie procedure leren we elkaar wat beter kennen, maar vanuit daar gaan we al snel samen aan de slag in de praktijk. DOK88 Power richt zich op het zoeken van ambitieuze technische nieuwe teamleden. Bij een ‘klik’ gaan we samen vaak al snel samen aan de slag, bij ons eigen technische installatiebedrijf; DOK88 Projects. Zo leren we elkaar kennen in de praktijk.

Lees meer

Nieuws

Bekijk alle artikelen

It’s Alive!

It’s alive! Er is achter de schermen hard gewerkt aan een gloednieuwe webshop! En nu is het zover. Onze webshop is geopend voor bezoekers! In dit digitale tijdperk kunnen we natuurlijk niet achterblijven om ons assortiment online aan te bieden aan onze klanten. En wat zijn we trots op het resultaat!

Kom kijken op ‘onze’ scheepswerf!

Op 13 april vindt 24H Amsterdam plaats in Amsterdam Noord. En heb je de unieke mogelijkheid om een kijkje te nemen op de Damen Scheepswerf. Een bijzondere locatie waar wij al ruim 12 jaar gevestigd zijn met ons bedrijf; Dok88.

Een Knallend 2019!

Namens het team van Dok88 willen wij iedereen een fantastisch 2019 wensen! Na een kleine kerst stop is ons team opgeladen en het nieuwe jaar in geknald! Wij mogen terugkijken op een druk en bewogen 2018.

DOK88

Thuishaven voor

  • vacatures voor technische vakmensen | Power
  • in- en verkoop van technische producten | Products
  • technisch installatiebedrijf kleine of grote projecten | Projects
Lees meer