Dok88 & Warp Systems, @Slootdorp

Warp Systems Vloerverwarming

We waren al positief over het systeem, maar na deze installatie zijn we helemaal enthousiast!

Warp systems is een opbouw vloerverwarming en uitermate geschikt voor bestaande bouw, en renovatie. De vloerverwarming is toepasbaar op allerlei soorten ondergronden. Hout, beton, tegels? Warp Systems Vloerverwarming is geschikt.

Ideaal is de minimale opbouwhoogte van 15mm. Het inkorten van bestaande deuren of het ophogen van keukens wordt door de minimale opbouwhoogte vaak voorkomen of geminimaliseerd..

Het Warp Systeem is geschikt voor alle soorten afwerkvloeren en bezorgt met een lage temperatuur verwarming ook nog eens voor een besparing op de energienota. In combinatie met een hybride warmtepomp is dit type vloerverwarming momenteel een veel voorkomende renovatie ingreep.

Zonder infrezen wordt deze installatie gedaan. Geen stof of risico op het raken van onbekende leidingen in de grond. Warp Systems vloerverwarming wordt aangebracht op de bestaande vloer.

Dok88 adviseert je graag over de mogelijkheden van deze innovatieve vloerverwarming. Wij bespreken de mogelijkheden en bieden een maatwerk offerte aan. Indien gewenst sluit Dok88 de vloerverwarming CV-zijdig aan of assisteert in het verwijderen en afvoeren van radiatoren.

Ben je geïnteresseerd in advies? Of nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor jouw bestaande of nieuwe woning? Neem dan contact met ons op!

  • Dok88 & installatie Warp Systems

  • Dok88 & installatie Warp Systems 1

  • Dok88 & installatie Warp Systems 2

Meer projecten

Warmtepompteam Dok88

Record aantal warmtepompen geplaatst

Noord-Holland

De afgelopen jaren mocht ons team zich verdiepen in de warmtepompen van Remeha. Na scholing en veel praktijk ervaring mogen we ons Remeha Hybrid Hero noemen!

Dok88 is Remeha Hybrid Hero

Dok88 trots Hybrid Hero van Remeha

Noord-Holland

De afgelopen jaren mocht ons team zich verdiepen in de warmtepompen van Remeha. Na scholing en veel praktijk ervaring mogen we ons Remeha Hybrid Hero noemen!