TechLAB @Dok88, @dok88

Ons TechLAB is open!

Techniek leer je niet alleen uit boeken.. ! Onze BBL en BOL stagiaires kunnen hun lol op in het TechLAB.

Het allermooiste is natuurlijk dat je als student tijdens je stage in de praktijk kan toepassen wat je, op school, geleerd hebt. Van je fouten leer je namelijk het meest. Om die reden hebben we het TechLAB gebouwd. Onze leerlingen krijgen daar de tijd om zelf te ondervinden hoe het is om een deel van een installatie aan te leggen. De ervaren monteurs van Team Dok88 begeleiden de leerlingen en leren hen de ins & outs van het vak.

Bij Dok88 werken stagiaires in de praktijk mee met onze ervaren monteurs. Je ondersteunt het team waar je kan. Doordat onze stagiaires in de praktijk soms niet de tijd of gelegenheid krijgen om het technische werk zelf uit te voeren, hebben we het Dok88 TechLAB bedacht. Daar kan je als leerling zelf het werk uitvoeren onder het toeziend oog van een ervaren monteur.

Het werk kan in de praktijk soms niet worden uitgevoerd door stagiaires, maar in ons TechLAB kan dat wel!

 

De praktijk laat het soms niet toe om het werk over te laten aan stagiaires, werkdruk of de complexe aard van het werk in een project, zijn bijvoorbeeld een veel voorkomende redenen. En juist die praktijk ervaring van het zelf uitvoeren is voor stagiaires of leerling-monteurs zo waardevol. Om die reden hebben we het TechLAB ontwikkelt. Daar krijgen onze stagiaires en leerling-monteurs de tijd en gelegenheid om zelf aan de slag te gaan met de techniek.

Onze huidige leerling-monteurs hebben meegebouwd aan het TechLAB. Leuk om te zien dat zelfs het opbouwen van het TechLAB leermomenten opleverde. Want voor het eerst was leerling-monteur Bryan bezig met het opbouwen van een houten voorzet wand. Goed getekend en met behulp uitgedacht, ging Bryan aan de slag. En het resultaat mag er zijn! Het TechLAB staat en is door Bryan zelf als eerste getest. Lekker bezig Bryan!

Ben je bezig met je opleiding Elektrotechniek? Wil je in aanmerking komen voor een stageplaats bij Dok88? Meld je dan aan via [email protected] of reageer via ons contactformulier.

  • Dok88 TechLAB

  • Dok88 TechLAB

  • Dok88

  • Dok88 Installatiewerk

  • Dok88 Shipyard

  • Dok88 Shipyard

  • Dok88 Industriele Verdeelkasten

Meer projecten

Warmtepompteam Dok88

Record aantal warmtepompen geplaatst

Noord-Holland

De afgelopen jaren mocht ons team zich verdiepen in de warmtepompen van Remeha. Na scholing en veel praktijk ervaring mogen we ons Remeha Hybrid Hero noemen!

Dok88 is Remeha Hybrid Hero

Dok88 trots Hybrid Hero van Remeha

Noord-Holland

De afgelopen jaren mocht ons team zich verdiepen in de warmtepompen van Remeha. Na scholing en veel praktijk ervaring mogen we ons Remeha Hybrid Hero noemen!