LG Therma V Split 7KW, @Haarlem

Installatie LG Therma V Split 7KW

Deze week mocht ons team aan de slag met de installatie van de Therma V Split 7KW warmtepomp van LG.

Bij deze installatie werd de warmtepomp in een hybride opstelling geïnstalleerd, dat wil zeggen, in combinatie met de CV ketel.

De LG Therma V Split 7kw Warmtepomp is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Te weten: 5KW, 7KW en 9KW.

Deze uitvoering warmtepomp beschikt over een uniek R1 Compressor. Deze combineert de beste eigenschappen van scroll- en rotary compressoren en biedt daardoor een uitzonderlijke efficiëntie en prestatie.

Laten we niet te technisch worden, en gewoon zeggen waar het op neer komt.. De R1 compressor en het R32 koudemiddel in de machine dragen bij aan het A+++ Energielabel van deze warmtepomp.

De Seasonal Coefficient of Performance (SCOP) is voor verwarming 4,65 ( bij een uitgaande watertemperatuur van 35 graden Celcius)

Naast de hybride opstelling kan deze warmtepomp ook als full electric versie worden geïnstalleerd. Uiteraard wel met toevoeging van een boilervat voor het tapwater.

De LG Therma V Split is uit voorraad leverbaar en komt uiteraard in aanmerking voor de ISDE subsidie regeling.

Een warmtepomp installatie is naar onze ervaring altijd maatwerk. Ons team voorziet je graag van advies over het juiste type en bijhorende prijs. Dus wil je meer weten over deze Therma V Split van LG? Neem dan contact met ons op.

 

 

  • Dok88 Installatie LG Therma V Split 7KW

  • Dok88 Installatie in Progress

  • Sneak peak Under the hood | LG Therma V Split 7KW

  • Dok88 Buitenunit LG installatie

Meer projecten

Warmtepompteam Dok88

Record aantal warmtepompen geplaatst

Noord-Holland

De afgelopen jaren mocht ons team zich verdiepen in de warmtepompen van Remeha. Na scholing en veel praktijk ervaring mogen we ons Remeha Hybrid Hero noemen!

Dok88 is Remeha Hybrid Hero

Dok88 trots Hybrid Hero van Remeha

Noord-Holland

De afgelopen jaren mocht ons team zich verdiepen in de warmtepompen van Remeha. Na scholing en veel praktijk ervaring mogen we ons Remeha Hybrid Hero noemen!