Dok88

Dok88 Projects is een onderdeel van Dok88. Het team van Dok88 Projects richt zich op (elektro)technische installatie projecten.

Al ruim 12 jaar zijn wij actief in de elektrotechnische sector. Onze klanten bestaan uit particulieren en bedrijven in de zakelijke maar ook de industriële markt.

Uitbreiding van uw meterkast? Nieuwe verlichting in uw bedrijfspand? Is uw intercom aan vervanging of reparatie toe? Ons team van monteurs staat voor u klaar!

Met de komst van onze nieuwe website, is het mogelijk om hier direct uw project aan te melden. Het team van Dok88 gaat dan meteen voor u aan de slag!

Maar Dok88 Projects biedt u meer dan alleen installatietechniek. Naast het uitvoeren van (elektro) technische projecten hebben wij ook de expertise in huis om (elektro) technische keuringen en validaties uit te voeren.

Wanneer je (vaak als bedrijf) te maken hebt met elektriciteit zijn daar regels voor gebruik en veiligheid aan verbonden in Nederland. Onze keurmeesters zijn naast hun praktische kennis geschoold op verschillende gebieden. De keurmeesters van Dok88 verzorgen zowel op locatie als in onze werkplaats keuringen voor onze klanten. Dok88 Projects verzorgt voor u de volgende keuringen:

  • elektrische arbeidsmiddelen (NEN3140)
  • huisinstallaties of woning-APK’s (NEN1010)
  • ladders, trappen & rolsteigers (NEN2484)
  • lasmachines (keuring & validatie (EN50504)

Daarnaast geeft Dok88 Products & Dok88Power u toegang tot meer disciplines in de techniek. Zo helpt Dok88Power u naar vacatures en tijdelijk en/of vast personeel en Dok88 Products u aan scherpe inkoop van technische producten.

Vraag in de (elektro) techniek? Behoefte aan Personeel? Op zoek naar werk? Interesse in inkoop van Producten in de techniek? Neem contact ons op!

Laatste projecten

Bekijk alle projecten

It’s Alive!

Dok88 Webshop!

It’s alive! Er is achter de schermen hard gewerkt aan een gloednieuwe webshop! En nu is het zover. Onze webshop is geopend voor bezoekers! Tegen scherpe prijzen, nu ons assortiment in gloednieuwe webwinkel!

Verdeel en Heers!

@dok88 Sweatshop

Onze elektromonteurs hadden in november de voorbereidingen al ingezet van project: Verdeel & Heers! Het vernieuwen van de verdeelkasten in Droogdok 2. Klik verder voor foto’s en meer info.

Geen brug te ver!

@Scheepswerk Amsterdam

Met een klein team van Dok88 werd er tot in de late uurtjes meegewerkt aan bijzonder groot vervoer, De Prinses Amaliabrug. Het was een bijzonder schouwspel in de nacht. We schoten wat mooie plaatjes.

BAM!

Onze nieuwe website is er!

 

plan hier je klus!