Dok88

Dok88 Projects is een onderdeel van Dok88. Het team van Dok88 Projects richt zich op (elektro)technische installatie projecten.

Al ruim 12 jaar zijn wij actief in de elektrotechnische sector. Onze klanten bestaan uit particulieren en bedrijven in de zakelijke maar ook de industriële markt.

Uitbreiding van uw meterkast? Nieuwe verlichting in uw bedrijfspand? Is uw intercom aan vervanging of reparatie toe? Ons team van monteurs staat voor u klaar!

Met de komst van onze nieuwe website, is het mogelijk om hier direct uw project aan te melden. Het team van Dok88 gaat dan meteen voor u aan de slag!

Maar Dok88 Projects biedt u meer dan alleen installatietechniek. Naast het uitvoeren van (elektro) technische projecten hebben wij ook de expertise in huis om (elektro) technische keuringen en validaties uit te voeren.

Wanneer je (vaak als bedrijf) te maken hebt met elektriciteit zijn daar regels voor gebruik en veiligheid aan verbonden in Nederland. Onze keurmeesters zijn naast hun praktische kennis geschoold op verschillende gebieden. De keurmeesters van Dok88 verzorgen zowel op locatie als in onze werkplaats keuringen voor onze klanten. Dok88 Projects verzorgt voor u de volgende keuringen:

  • elektrische arbeidsmiddelen (NEN3140)
  • huisinstallaties of woning-APK’s (NEN1010)
  • ladders, trappen & rolsteigers (NEN2484)
  • lasmachines (keuring & validatie (EN50504)

Daarnaast geeft Dok88 Products & Dok88Power u toegang tot meer disciplines in de techniek. Zo helpt Dok88Power u naar vacatures en tijdelijk en/of vast personeel en Dok88 Products u aan scherpe inkoop van technische producten.

Vraag in de (elektro) techniek? Behoefte aan Personeel? Op zoek naar werk? Interesse in inkoop van Producten in de techniek? Neem contact ons op!

Laatste projecten

Bekijk alle projecten

TechLAB @Dok88

@dok88

Ons TechLAB is open! Techniek leer je niet alleen uit boeken.. ! Dat moet je ook met je handen doen! Onze BBL en BOL stagiaires kunnen hun lol op in het TechLAB.

Out of the CBox !

@CBox

Dok88 start nieuwe samenwerking met CBOX Containers. Zij de containers, wij de elektrotechniek. Vandaag starten onze monteurs met de elektrotechnische installatie van de 1e containers voor CBox.

Getting it on!

@Machinefabriek

Dok 88 in touw om een reparatie uit te voeren aan een draaitafel. Jan & Kees draaien hun hand hier niet voor om. Mooi om deze 2 ‘vakidioten’ te zien sleutelen aan dit grote materieel!

BAM!

Onze nieuwe website is er!

 

plan hier je klus!