Dok88

Dok88 Projects is een erkend allround installatiebedrijf. Wij richten ons (elektro)technische projecten en de installatie van hybride warmtepompen, vloerverwarming en regenopvang systemen.

Al ruim 12 jaar zijn wij actief in de elektrotechnische sector. Onze klanten bestaan uit particulieren en bedrijven in de zakelijke maar ook de industriële markt.

Uitbreiding van uw meterkast? Nieuwe verlichting in uw bedrijfspand? Installatie en advies over een hybride warmtepomp? Ons team van adviseurs en monteurs staat voor u klaar!

Via onze website is het mogelijk om hier direct uw project aan te melden. Het team van Dok88 gaat dan meteen voor u aan de slag!

Maar Dok88 Projects biedt u meer dan alleen installatietechniek. Naast het uitvoeren van (elektro) technische projecten hebben wij ook de expertise in huis om (elektro) technische keuringen en validaties uit te voeren.

Wanneer je (vaak als bedrijf) te maken hebt met elektriciteit zijn daar regels voor gebruik en veiligheid aan verbonden in Nederland. Onze keurmeesters zijn naast hun praktische kennis geschoold op verschillende gebieden. De keurmeesters van Dok88 verzorgen zowel op locatie als in onze werkplaats keuringen voor onze klanten. Dok88 Projects verzorgt voor u de volgende keuringen:

  • elektrische arbeidsmiddelen (NEN3140)
  • huisinstallaties of woning-APK’s (NEN1010)
  • ladders, trappen & rolsteigers (NEN2484)
  • lasmachines (keuring & validatie (EN50504)

Daarnaast geeft Dok88 Products & Dok88Power u toegang tot meer disciplines in de techniek. Zo helpt Dok88Power u naar vacatures en tijdelijk en/of vast personeel en Dok88 Products u aan scherpe inkoop van technische producten.

Vraag in de (elektro) techniek? Behoefte aan Personeel? Op zoek naar werk? Interesse in inkoop van Producten in de techniek? Neem contact ons op!

Laatste projecten

Bekijk alle projecten

Dok88 & Warp Systems Vloerverwarming

@Slootdorp

Dok88 installeerde een 115m2 Warp Systems vloerverwarming installatie in een woonboerderij. Meer weten? Lees verder of vraag een offerte bij ons aan!

Dok88 Installateur van Warp vloerverwarming

The Floor is Yours!

@Project locatie

In de markt waar zelfvoorzienendheid, duurzaamheid en gasloos, veel gehoorde termen zijn, mag de techniek van vloerverwarming niet ontbreken. Welk type vloerverwarming past bij jou?

De nieuwe salderingsregeling

@Overheidsagenda

De nieuwe salderingsregeling staat nog steeds op de agenda van onze nieuwe regering. Maar wat houdt die regeling eigenlijk in? Lees hier meer over de verschillen van de nieuwe en de oude regeling

Op zoek naar een
Hybride warmtepomp?

 

Vraag hier een advies gesprek aan
Dok88 Hybride Warmtepompen