Dok88

Dok88 Projects is een onderdeel van Dok88. Het team van Dok88 Projects richt zich op (elektro)technische installatie projecten.

Al ruim 12 jaar zijn wij actief in de elektrotechnische sector. Onze klanten bestaan uit particulieren en bedrijven in de zakelijke maar ook de industriële markt.

Uitbreiding van uw meterkast? Nieuwe verlichting in uw bedrijfspand? Is uw intercom aan vervanging of reparatie toe? Ons team van monteurs staat voor u klaar!

Met de komst van onze nieuwe website, is het mogelijk om hier direct uw project aan te melden. Het team van Dok88 gaat dan meteen voor u aan de slag!

Maar Dok88 Projects biedt u meer dan alleen installatietechniek. Naast het uitvoeren van (elektro) technische projecten hebben wij ook de expertise in huis om (elektro) technische keuringen en validaties uit te voeren.

Wanneer je (vaak als bedrijf) te maken hebt met elektriciteit zijn daar regels voor gebruik en veiligheid aan verbonden in Nederland. Onze keurmeesters zijn naast hun praktische kennis geschoold op verschillende gebieden. De keurmeesters van Dok88 verzorgen zowel op locatie als in onze werkplaats keuringen voor onze klanten. Dok88 Projects verzorgt voor u de volgende keuringen:

  • elektrische arbeidsmiddelen (NEN3140)
  • huisinstallaties of woning-APK’s (NEN1010)
  • ladders, trappen & rolsteigers (NEN2484)
  • lasmachines (keuring & validatie (EN50504)

Daarnaast geeft Dok88 Products & Dok88Power u toegang tot meer disciplines in de techniek. Zo helpt Dok88Power u naar vacatures en tijdelijk en/of vast personeel en Dok88 Products u aan scherpe inkoop van technische producten.

Vraag in de (elektro) techniek? Behoefte aan Personeel? Op zoek naar werk? Interesse in inkoop van Producten in de techniek? Neem contact ons op!

Laatste projecten

Bekijk alle projecten
Dok88 TechLab

Wanna get the Skillz?

@Dok88 TechLab

Dok88 focust zich in 2021 op opleiden in de praktijk! Vorig jaar is er hard gewerkt aan een TechLab. Een plek waar elektromonteurs in opleiding ervaring opdoen met elektrotechniek.

Turn it up!

@Westzaan

Leuk nieuws van de sponsor afdeling! Vanaf nu staat ons logo te pronken op de talentvolle turnsters van Gymnastiek Vereniging Jahn uit Westzaan! We wensen alle turnsters heel veel succes!

4x95mm2

For the Big Boys !

@Dok88

Aan de slag met 4x95mm2! Die kabels zijn stug en werken niet graag mee! Elektrotechniek voor de zware jongens! Mouwen oprollen en aan de slag met je spierballen!

BAM!

Onze nieuwe website is er!

 

plan hier je klus!