Office @ the Shipyard!

Al bijna 12 jaar werken wij met ons team vanuit ons bedrijfspand,  gevestigd op een unieke locatie. De scheepswerf van Damen Shipyard te Amsterdam Noord.

Dagelijks bewegen wij ons met en tussen de Damen Collega’s op de scheepswerf en werkt ons team voor en samen met deze collega’s.

Naast een aantal droogdokken en ligplaatsen is deze scheepswerf uitgerust met een staalfabriek waar modificaties en ontwerpen gerealiseerd worden.

Met veel plezier ondersteunen wij Damen Shipyard met het (elektrotechnische) onderhoud aan de scheepswerf. Maar daarnaast verzorgen wij vanuit onze werkplaats de keuringen en reparaties aan hun productiemiddelen en lasapparatuur.

Zo dragen wij ons steentje bij aan de gave projecten die hier dagelijks aan onze voorgevel naar binnen varen. Geen dag hetzelfde uitzicht en geen dag hetzelfde werk.Out of the office!

Team Dok88 zet zich ook in buiten de Shipyard. De disciplines die we toepassen op de Shipyard, zetten wij ook in bij klanten buiten de Shipyard.

Particulieren & bedrijven ondersteunen wij met installatie, reparatie en renovatie van elektrotechnische installaties. Voorbereiding van een keukeninstallatie? Het uitbreiden van een groepenkast? Het verhangen of vernieuwen van verlichting? Team Dok88 begeleidt zowel particulieren als bedrijven.

Ook de keurmeesters van team Dok88 werken op locatie van diverse klanten buiten de Shipyard.

Daarnaast is Dok88 actief betrokken bij een aantal innoverende projecten. Wij adviseren daarbij in de aanleg van elektrische voorzieningen, waarna de monteurs van Dok88 de installatie op deze projecten voor hun rekening nemen.

Benieuwd naar wat Dok88 voor u kan betekenen? Vertel ons hier over uw klus en plan direct een monteur in!

 

Team Dok88 is altijd op zoek naar handige mensen!

Wanna join the team?

Onze vacatures