Gedurende onze jaren in de techniek hebben wij samen mogen werken met zeer bedreven en kundige bedrijven op allerlei vlakken in de techniek. En met sommige gaat de samenwerking net wat verder dan normaal.

Op deze pagina de partners die wij van harte aan willen bevelen.

meer informatie nodig?
Dok88 Opname

Next Level Vloeren

Onze partner voor mooie afwerkvloeren. Next Level specialiseert zich in gietvloeren. PU Vloeren, Woonbeton en Epoxy gietvloeren. Daarnaast kunnen klanten bij Next Level terecht voor PVC en laminaat vloeren.

Eerlijk advies en vakkundig gelegd.

Bij verbouwingen loopt vaak niet alles volgens planning, dus zoek je partners die met je meedenken en flexibel met je mee kan bewegen. Om die redenen is het team van Next Level Vloeren is zo’n partner waar wij graag mee samenwerken,

Ervaar hun service en neem via deze link contact met hen op.

Dok88 Installatie

CDL Timmerwerken

CDL Timmerwerken is gespecialiseerd in renovatie, onderhoud, nieuwbouw en verbouwingen. Daarnaast plaatsen zij deuren, ramen, kozijnen, dakramen, aanbouwen, funderingen, houten vloeren, steigers, vlonders en balkons.

Kortom, wil je bouwwerkzaamheden uitbesteden aan een aannemer? Denk dan eens aan CDL Timmerwerken en neem via deze link contact met hen op.

Inmiddels werken wij geruime tijd samen. Van kleine tot grote projecten heeft CDL laten zien dat zij een betrokken partij zijn die elk project tot een goede afronding brengt.

 

Dok88 Onderhoud

Lindeman

Panelenbouwers van de bovenste plank. Een expertise die het team van Lindeman tot in de puntjes beheerst. We komen regelmatig bij hen over de vloer en elke keer weer is het smullen om te zien wat dit team presteert.

Daarnaast is Lindeman dé partij om mee te praten als het gaat over Domotica in de zorg en brandmeldsystemen.

En dat je expert met in een bepaald vak is mooi, maar als de mensen die daar werken ook nog eens aangenaam zijn om mee samen te werken, weet je dat je in goede handen bent. Wij ervaren Lindeman als eerlijk, betrouwbaar en transparante partner.

Panelenbouw? Zorgdomotica? Brandmeldsystemen? Wij raden Lindeman aan en via deze link kan je ze bereiken.

Wil je meer weten over onze partners?

We vertellen je graag meer.

Klik hier
Dok88