Onze elektriciens staan voor u klaar! Van een storing in uw verlichting tot de aanleg van de elektra voor uw nieuwe keuken. Het team van Dok88 installeert en/of renoveert graag uw elektra.

 

Plan hier je klus!

Op zoek naar een Hybride Warmtepomp of vloerverwarming? Dok88 levert en installeert. Benieuwd naar kosten en mogelijkheden? Aan de hand van een opname bezoek, bieden we u graag een prijs aan.

 

Plan hier je klus!

Nieuwe keuken aangeschaft? Heeft u al nagedacht over de elektra voor uw nieuwe keuken? De elektromonteurs van Team Dok88 zijn ervaren en bereiden graag de elektra voor, zodat uw keuken geïnstalleerd kan worden!

 

Plan hier je klus!


Benieuwd naar onze tarieven?

Die vind je hier!

Laatste projecten

Bekijk alle projecten

LG Therma V Split 7KW

@Amsterdam

Wij installeerde de LG Therma V Split unit 7 KW. Nu nog met de ondersteuning van CV-ketel, voor in de toekomst ook Full Electric ready en klaar voor gasloos!

LG Therma V Split 7KW

@Haarlem

Ons team installeerde de LG Therma V Split unit 7 KW bij onze klant in Haarlem. Mooi project na oplevering begon onze klant direct met de vermindering van haar gasverbruik.

Remeha Elga Ace 4KW

@Haarlem

We mochten weer 1 van onze klanten blij maken met de installatie van een Remeha Elga Ace Hybride warmtepomp. In deze installatie werkte we met een 4KW uitvoering.