Wie zijn wij?

Dok88 richt zich op projecten in de (elektro)technische markt. Ons team bestaat uit ervaren en startende monteurs, zij worden ondersteund door het team van de binnendienst.

Onze monteurs zijn voornamelijk ervaren in de elektrotechniek, maar draaien hun handen niet om voor allround technische klussen, zoals timmer- of montagewerk. Het zijn onze handige jongens!

Naast een bijdrage in onze eigen projecten, werkt ons team ook mee aan projecten van collega bedrijven in de techniek.

Dagelijks focussen we ons op (elektro) technische reparatie, installatie, renovatie en keuringen. Sinds kort hebben wij ook de validaties van lasmachines aan ons dienstenpakket toegevoegd.

Dok88 is onderdeel van en collectief van verschillende technische bedrijven. Naast onze zoektocht naar enthousiaste en gedreven techneuten, zijn wij actief in de markt met :

Onze klanten variëren van technische installatiebedrijven tot industriële bedrijven.

Als middelgroot bedrijf hebben we een persoonlijk karakter. De sfeer is informeel. Ons kantoor heeft diezelfde uitstraling. We werken als team en zetten ons ook graag op die manier in om onze klanten op hun vragen een oplossing te bieden.


Een kleine greep uit ons team!

Dennis

Elektromonteur in hart en nieren. Kent Amsterdam als zijn eigen broekzak en heeft over elk pand in onze hoofdstad wel een verhaal over draadjes en stroom. Een storing of het aanleggen van nieuwe elektra, aan Dennis kan je het wel overlaten!

Robbie

Inkoper & keurmeester. Robbie is de man die we roepen als we onderdelen nodig hebben voor reparaties of projecten. Ook vind je hem op verschillende locaties om veiligheidskeuringen uit te voeren. Maar zo nodig springt hij bij met reparaties of technische uitvoerend werk. Onze manus van alles!

Peter

Peter heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot keurmeester van lasmachines. Naast het keuren houd hij zich ook bezig met validatie, reparatie en onderhoud van (las)machines bij Dok88.

Wanna join the Dok88 team?

Vacatures
Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Team #dok88 nu nog sneller ter plekke! En een hoop lol!

🛴💨

#dok88.com #vocamsterdam #scheepswerf #dok88power #zoomzoom #extremestep #elektrischestep #amsterdam #duurzaam
... See MoreSee Less

Wat een uitzicht vanuit ons kantoor! #voc schip #Amsterdam wordt door @damenshiprepair in de watten gelegd voor een onderhoudsbeurt! Tip! Bij het #scheepvaartmuseum kan je daarom nu de #clipperamsterdam bekijken!

Wat een uitzicht vanuit ons kantoor! #VOC schip #amsterdam wordt door @damenshiprepair in de watten gelegd voor een onderhoudsbeurt! Tip! Bij het #scheepvaartmuseum kan je daarom nu de #clipperamsterdam bekijken! ... See MoreSee Less

In de kast of uit de kast.. het maakt ons niet uit! Let’s fix it! ▶️

#besturingskast #elektrotechniek #industrieel #storing #nenkeuring #3140 #braspenning #dok88

In de kast of uit de kast.. het maakt ons niet uit! Let’s fix it! ▶️

#besturingskast #elektrotechniek #industrieel #storing #nenkeuring #3140 #braspenning #dok88
... See MoreSee Less

Janek en Qi werken vandaag samen aan Custome made #verwarmingsmatten. 

#verwarmingstechniek #keramisch #dok88 #techniek #lastechniek #welding #heattreatment

Janek en Qi werken vandaag samen aan Custome made #verwarmingsmatten.

#verwarmingstechniek #keramisch #dok88 #Techniek #lastechniek #welding #heattreatment
... See MoreSee Less

Comment on Facebook Janek en Qi werken ...

Het resultaat is dan ook wel verbluffend 👌👌👌