NEN 3140

Dok88 keurt uw elektrische apparatuur

Tegenwoordig word je als bedrijf regelmatig geconfronteerd met de Arbo-wet. 1 van de eisen binnen deze wet is dat uw medewerkers moeten kunnen werken in een veilige omgeving. Een gevolg daarvan is dat u als bedrijf, te maken krijgt, met veiligheidseisen. Zo moet uw bedrijf dan voldoen aan oa. periodieke keuringen voor uw elektrische apparatuur en klimmateriaal.  Zeker als uw bedrijf zich bezig houdt met kwaliteitssystemen, zoals VCA en ISO, worden deze periodieke keuring als eis gestellen voor een certificering. Steeds vaker stellen opdrachtgevers hun leveranciers ook de eis om te voldoen aan deze veiligheidsnorm. Dok88 Projects neemt u graag deze zorg uit handen.

Onze keurmeesters voeren deze keuring uit op locatie of in onze eigen werkplaats. Wanneer arbeidsmiddelen reparaties vereisen om ze weer aan de veiligheidsnorm te laten voldoen, is het team van Dok88 instaat om de reparaties uit te voeren aan uw arbeidsmiddelen.

Is een apparaat economisch total loss? Zijn de kosten voor reparatie te hoog om het arbeidsmiddel weer volgens de veiligheidsnorm in gebruik te nemen? Dan bied Dok88 u de mogelijkheid om via Dok88 Products tegen scherpe prijzen het arbeidsmiddel te vervangen.

Naast keuring aan elektrotechnische arbeidsmiddelen u bij ons terecht voor het keuren van trappen, ladder’s en steiger’s volgens NEN 2484 en NEN 1004, het keuren van hijsmiddelen volgens NEN 818 en het keuren van valbeveiligingsmiddelen volgens NEN 360/ NEN 361 en NEN 365. Daarnaast voeren onze keurmeesters veiligheidskeuringen uit voor lasmachines en zijn we gespecialiseerd in het valideren van lasmachines.

Al uw benodigdheden voor periodieke keuringen onder 1 dak!


 

Gespecialiseerde Keuring Software

Wanneer je als bedrijf te maken hebt met veel apparaten / materialen die gekeurd dienen te worden, is onze ervaring, dat dat gepaard gaat met een hoop administratie. En laat die administratie nou net een belangrijkste onderdeel zijn van je keuringen. Om die reden ondersteunen wij onze klanten met gespecialiseerde software. Zo zorgt Dok88 Projects dat uw certificaten op orde zijn en uw periodieke keuringen op tijd plaatsvinden en gebruiken wij gespecialiseerde software. Deze software biedt u online de mogelijkheid om uw certificaten in te zien en de actuele status van uw lopende keuringen. Wilt u meer weten over de NEN3140 keuringen? en/of onze andere NEN keuringen? Neem dan contact met ons op!

De keurmeesters van Dok88 organiseren met veel plezier ook uw keuringen!