Over Dok88

Dok88 richt zich op projecten in de (elektro)technische markt. Ons team bestaat uit ervaren en startende monteurs, zij worden ondersteund door het team van de binnendienst.

Onze monteurs zijn voornamelijk ervaren in de elektrotechniek, maar draaien hun handen niet om voor allround technische klussen, zoals timmer- of montagewerk. Het zijn onze handige jongens!

Inmiddels hebben een aantal teamleden zich doorontwikkeld tot keurmeester. Dagelijks houden zij zich bezig met de veiligheidskeuringen van Lasmachines, arbeidsmiddelen, ladders, trappen, steigers. Meer weten over onze keuringen? Kijk dan hier!

Naast een bijdrage in de uitvoer van onze eigen projecten, werkt ons team ook mee aan projecten van collega bedrijven in de techniek.

Bij Dok88 Power, focussen we ons dagelijks op het plaatsen van de juiste mensen op de juiste plek. Wat is hun talent en waar komt dat het beste tot zijn recht?

Dok88 is onderdeel van een collectief. Een collectief van 3 verschillende technische bedrijven. Naast de zoektocht van Dok88 Power, naar enthousiaste en gedreven techneuten, is het team van Dok88 actief in de markt met :

  • onze technische groothandel; Dok88 Products
  • ons technisch installatiebedrijf; Dok88 Projects

Onze klanten variëren van technische installatiebedrijven tot industriële bedrijven.

Als middelgroot bedrijf hebben we een persoonlijk karakter. De sfeer is informeel. Ons kantoor heeft diezelfde uitstraling. We werken als team en zetten ons ook graag op die manier in om onze klanten op hun vragen een oplossing te bieden.


Een kleine greep uit ons team

Renze

Oprichter & Eigenaar. Met zijn (elektro)technische achtergrond & netwerk in de markt zet Renze zich dagelijks in om het talent van Dok88 te koppelen aan de vraag uit de technische markt.

Yavuz

Yavuz is 1 van onze technische talenten. Inmiddels is hij een vast gezicht binnen ons Dok88 team. Yavuz werkt veel mee aan externe projecten waardoor we hem niet altijd op de zaak zien, maar als we hem dan weer mogen verwelkomen is het een feestje!

Annemiek

Annemiek is onze vrouw achter de schermen. Vragen over onze organisatie? Zij kan je helpen of in contact brengen met 1 van haar collega's.


Waarom Dok88?

Dok88 Power richt zich op de bemiddeling van technische personeel. Onze specialisatie ligt op het gebied van elektrotechniek en all-round klusmensen. Nieuwe Teamleden van Dok88 werken eerst een periode mee in ons eigen installatiebedrijf. Zo leren we elkaar kennen en weten we vaak snel waar hun talenten & ambities liggen. Zo zijn we in staat om het talent van onze teamleden te koppelen aan de juiste projecten.

Als teamlid van Dok88 heb je de kans om je ambitie in praktijk te brengen. Als teamlid heb je toegang tot verschillende cursussen en opleidingen. Daarnaast zijn wij blij om te melden dat we veel technische ervaring in huis hebben. Deze ervaren teamleden werken graag samen met nieuw talent om hun kennis zo over te dragen.

Dok88 Power is een team van betrokken medewerkers. Onze monteurs zetten zich in voor ons eigen installatiebedrijf, maar ook voor projecten van collega installatiebedrijven


Werken bij Dok88, bied je toegang tot

  1. Een kans om verschillende praktijkervaring op te doen
  2. Uitzicht op een vast contract
  3. Ruim aanbod aan praktijkopleiding

Ben jij benieuwd of het team van Dok88 bij je past? Neem contact met ons op, we praten graag eens met je verder over je ambities.

Contact

Ben jij benieuwd of het team van Dok88 bij je past? Neem contact met ons op, we praten graag eens met je verder over je ambities.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons