Word jij onderdeel van Dok88?

Techniek is werken met je handen!

Dok88 onderscheidt zich door ambitieuze medewerkers direct op te nemen in het team. In een korte sollicitatie procedure leren je elkaar beter kennen. Van daaruit gaan je al snel samen aan de slag in de praktijk. Dok88 Power richt zich op het zoeken van ambitieuze technische nieuwe teamleden.

Bij Dok88 geloven wij niet in een uitgebreide schriftelijke sollicitatie procedure voor mensen die in de techniek willen werken. Wij willen je leren kennen door samen te werken! Techniek is werken met je handen, dat zien we het best in de praktijk en niet op een CV of tijdens een sollicitatiegesprek.

Bij een ‘klik’ gaan we samen vaak al snel samen aan de slag. Dat doen we in ons eigen technische installatiebedrijf; Dok88 Projects. Zo leren we elkaar kennen in de praktijk.

We introduceren je aan voor jou, bekende, maar ook aan nieuwe werkzaamheden binnen de (elektro)techniek. Zo ontdekken we samen waar je talenten & interesses liggen!

Ben je benieuwd hoe dat er voor jou uit kan zien? Neem dan contact met ons op! We komen graag met je in contact en vertellen je met plezier, meer over ons team en ons bedrijf: Dok88.

 

Of… weet jij al lang wat je wil? En ben je op zoek naar een volgende stap in je carrière? Ook dan kan je bij Dok88 Power terecht.

Neem eens een kijkje bij op onze vacature pagina.

Zit dé vacature er nog niet voor je bij, neem dan toch vrijblijvend eens contact met ons op en profiteer van ons lokale grote netwerk. Wie weet kunnen we samen dé perfecte baan voor je vinden of zelfs creëren.

Kortom: Dok88 Power ondersteunt je in de weg naar je volgende baan.

  • wij helpen je in je sollicitatieprocedure
  • wij bieden ambitieuze technische talenten een kans om kennis te maken met verschillende (elektro) technisch werk
  • wij bieden ruime scholingsmogelijkheden

Maar wellicht wel het belangrijkste:  Bij Dok88 ben je onderdeel van een team. Als teamlid werk je in een persoonlijke en informele sfeer elke dag mee aan de groei van ons bedrijf!


Het team van Dok88 biedt je toegang tot

  • Een persoonlijk en betrokken bedrijf met een prettig werksfeer
  • De kans om je talenten & interesses in de praktijk verder te ontwikkelen
  • Een groot netwerk in de Techniek

Nieuwsgierig? 

Ben je op zoek naar een baan in de (elektro)techniek? En wil je meer informatie over het team van Dok88?

Lees dan niet verder en laat van je horen! 1 van de teamleden van Dok88 Power beantwoord graag je vragen.

Contact ons!

BBL-trajecten (MBO-niveau 3)

Wil jij graag een baan in de elektrotechniek, meet- en regeltechniek, installatietechniek, of metaaltechniek? Bij ons kun je al vanaf mbo-niveau 3 aan de slag, op verschillende niveaus en in verschillende vakgebieden. Dit kan via een BBL-traject voor werken en leren. Iets voor jou? Neem contact op met DOK88

BOL-4 Trajecten

Volg je een BOL-4 opleiding? En ben je op zoek naar een stageplek! DOK88 biedt in haar team stageplekken aan met gedreven en enthousiaste stagebeleiders / collega's. Neem contact met ons op! We kijken graag naar de mogelijkheden

HBO Werken & Leren

Volg je een duale hbo-studie? Dan kun je bij ons je praktijkperiode invullen. In een duaal traject doe je praktijkervaring op, bouw je een mooi netwerk op en verdien je een salaris.

Team Dok88!

Werken in de Techniek? Ben je starter of juist ervaren? Wie weet is het team van Dok88 dé plek voor jou!

Lees hier verder