Turn it up!

@Westzaan

Leuk nieuws van de sponsor afdeling! Vanaf nu staat ons logo te pronken op de talentvolle turnsters van Gymnastiek Vereniging Jahn uit Westzaan!

4x95mm2

For the Big Boys !

@Dok88

Aan de slag met 4x95mm2! Die kabels zijn stug en werken niet graag mee! Elektrotechniek voor de zware jongens! Mouwen oprollen en aan de slag met je spierballen!

Try This Out! – AFGELAST

@ROC van Amsterdam

Donderdag 19 maart 2020 tussen 16.00 en 20.00 uur is Dok88 aanwezig bij de Try Out Dagen van het ROC van Amsterdam. Dé dag om je te oriënteren bij het ROC van Amsterdam. Zien we je daar? 

Leren & Werken

@machine onderhoud

Een machinefabriek staat opgesteld om te produceren. Alle machines die op de productievloer staan, staan daar maar voor 1 ding.. Produceren. Dat is niet anders voor de machines van Niron Staal.

TechLAB @Dok88

@dok88

Ons TechLAB is open! Techniek leer je niet alleen uit boeken.. ! Dat moet je ook met je handen doen! Onze BBL en BOL stagiaires kunnen hun lol op in het TechLAB en verbeteren daar hun technische skills..

Out of the CBox !

@CBox

Dok88 start nieuwe samenwerking met CBOX Containers. Zij de containers, wij de elektrotechniek. Vandaag starten onze monteurs met de elektrotechnische installatie van de 1e containers voor CBox.

Getting it on!

@Machinefabriek

Dok 88 in touw om een reparatie uit te voeren aan een draaitafel. Jan & Kees draaien hun hand hier niet voor om. Mooi om deze 2 ‘vakidioten’ te zien sleutelen aan dit grote materieel!

Keuringen

@Work

Dok88 Projects keurt elektrotechnische arbeidsmiddelen, lasmachines, ladders & trappen. Om nog beter de keuringen te organiseren voor onze klanten hebben we geïnvesteerd in speciale software.

Het Hoogste Punt

Square 28

Square 28 bereikt hoogste punt van de bouw. Tijdens een BBQ in hun nieuwe pand proosten wij graag met ze mee! Dok88 verzorgt advies en producten voor de elektrotechniek in hun nieuwe gebouw!

It’s Alive!

Dok88 Webshop!

It’s alive! Er is achter de schermen hard gewerkt aan een gloednieuwe webshop! En nu is het zover. Onze webshop is geopend voor bezoekers! Tegen scherpe prijzen, nu ons assortiment in gloednieuwe webwinkel!

Verdeel en Heers!

@dok88 Sweatshop

Onze elektromonteurs hadden in november de voorbereidingen al ingezet van project: Verdeel & Heers! Het vernieuwen van de verdeelkasten in Droogdok 2. Klik verder voor foto’s en meer info.

Geen brug te ver!

@Scheepswerk Amsterdam

Met een klein team van Dok88 werd er tot in de late uurtjes meegewerkt aan bijzonder groot vervoer, De Prinses Amaliabrug. Het was een bijzonder schouwspel in de nacht. We schoten wat mooie plaatjes.

Wellness in the City!

Amsterdam Oost

Maatwerk voor Soak | Urban Wellness. Wij zien het altijd als uitdaging om mee te mogen werken aan innoverende initiatieven. Lees meer & bekijk het project!

Aan de bak!

@Dok88 Sweat Shop!

Het lijkt voor jou wellicht een puinhoop maar hier worden wij blij van! Een aantal van onze opdrachtgevers komen de werkmaterialen zo voor de deur leggen! Lees hier meer over onze werkzaamheden op de werf.

Inductie Heating

Amsterdam NDSM-werf

Dok88 Products levert Inductie machines! Toen Damen Shipyard een mooi staalbouw project mocht uitvoeren in haar staalfabriek. Werd er nagedacht over een andere manier van staal verwarmen.