Turn it up!, @Westzaan

Sport is zoveel meer dan alleen bewegen! Het leert je doorzetten of brengt je in contact met anderen en draagt bij aan je gezondheid. Voor velen in Team Dok88 is sport een onderdeel van hun dagelijkse leven en dus steunen wij graag een lokale sportvereniging.

De Gymnnastiek Vereniging Jahn uit Westzaan is een vereniging die drijft op enthousiast en betrokken vrijwilligers. Dagelijks zetten zij zich enthousiast in voor de vereniging en hun leden. Resultaat is een gezellige lokale gymnastiek vereniging voor alle niveau’s. Je kan bij deze gymnastiek vereniging Jahn terecht om te Gymen, turnen of freerunnen. Van beginner tot ervaren gymnast, iedereen is welkom!

Wie weet zie je het Dok88 logo binnenkort in een salto of een flik flak voorbij komen! Dat kan heel goed, want vanaf nu pronkt ons logo op de nieuwe trainingspakken van de turnsters!

Zet hem op toppers!

Sponsoring Dok88

Meer projecten

Dok88 TechLab

Wanna get the Skillz?

@Dok88 TechLab

Dok88 focust zich in 2021 op opleiden in de praktijk! Vorig jaar is er hard gewerkt aan een TechLab. Een plek waar elektromonteurs in opleiding ervaring opdoen met elektrotechniek.

4x95mm2

For the Big Boys !

@Dok88

Aan de slag met 4x95mm2! Die kabels zijn stug en werken niet graag mee! Elektrotechniek voor de zware jongens! Mouwen oprollen en aan de slag met je spierballen!