Onze elektriciens staan voor u klaar! Van een storing in uw verlichting tot de aanleg van de elektra voor uw nieuwe keuken. Het team van Dok88 installeert en/of renoveert graag uw elektra.

 

Plan hier je klus!

Nieuw netwerk nodig? Onze monteurs van Team Dok88 zijn ervaren en verzorgen graag de aanleg of reparatie van uw nieuwe netwerkbekabeling! Interesse of heeft u een vergelijkbare klus? We helpen u graag!

 

Plan hier je klus!

Nieuwe keuken aangeschaft? Heeft u al nagedacht over de elektra voor uw nieuwe keuken? De elektromonteurs van Team Dok88 zijn ervaren en bereiden graag de elektra voor, zodat uw keuken geïnstalleerd kan worden!

 

Plan hier je klus!


Nieuwe Ikea-meubels?  Montage, reparatie & installatie van boekenplank tot keukenkast.  Onze monteurs staan voor u klaar om vakkundig de montage van uw meubels te verzorgen. Gebruik maken van onze montagedienst?

 

Plan hier je klus!

Leidingen verstopt, lekkage, onderhoud van CV-installatie? Onze loodgieters staan voor uw klaar! Daarnaast kunt u bij ons terecht voor de aanleg van nieuwe leidingen. Heeft u een klus? Neem contact met ons op!

 

Plan hier je klus!

Installatie of reparatie van brandmeldinstallaties of de installatie van rookmelders? Voor brandpreventie in uw woning of bedrijf, kunt u terecht bij Dok88. Naast het installeren en repareren, kunt u ook bij ons terecht voor de aanschaf van brandpreventieve producten. Interesse? Laat het ons weten!

Plan hier je klus!

 


Nieuw Anti-inbraaksystemen nodig? Of een storing in uw huidige anti-inbraak systeem? Onze monteurs helpen u graag verder!

Plan hier je klus!

Nieuw hang- en sluitwerk? Of liever eerst advies? Ons team van monteurs organiseert dat graag voor u.

Plan hier je klus!

Grotere klus of verbouwing? Vraag dan een opname / advies bezoek aan. Wij verzorgen binnen 5 werkdagen een offerte.

Plan hier je klus!


Benieuwd naar onze tarieven?

Die vind je hier!

Laatste projecten

Bekijk alle projecten
Dok88 TechLab

Wanna get the Skillz?

@Dok88 TechLab

Dok88 focust zich in 2021 op opleiden in de praktijk! Vorig jaar is er hard gewerkt aan een TechLab. Een plek waar elektromonteurs in opleiding ervaring opdoen met elektrotechniek.

Turn it up!

@Westzaan

Leuk nieuws van de sponsor afdeling! Vanaf nu staat ons logo te pronken op de talentvolle turnsters van Gymnastiek Vereniging Jahn uit Westzaan! We wensen alle turnsters heel veel succes!

4x95mm2

For the Big Boys !

@Dok88

Aan de slag met 4x95mm2! Die kabels zijn stug en werken niet graag mee! Elektrotechniek voor de zware jongens! Mouwen oprollen en aan de slag met je spierballen!