En nog veel meer!

Over ons

Al ruim 12 jaar is Dok88 actief in de (elektro)technische sector. Onze klanten bestaan uit particulieren en bedrijven in de zakelijke maar ook de industriële markt.

Klanten die zaken doen met Dok88 hebben toegang tot een technische platform. Door de combinatie van onze 3 bedrijfsonderdelen Power, Projects en Products, bied Dok88 een antwoord op veel vragen uit de technische markt. Personeel & vacatures (Power), inkoop via onze webshop (Products) en technische installaties, keuringen en onderhoud (Projects).

Doordat de start van Dok88 ooit begon in de elektrotechniek is Dok88 voornamelijk terug te vinden in de elektrotechnische markt. Toch weten klanten ons steeds meer te vinden voor onze overige diensten.

Het team van Dok88 Projects richt zich op (elektro)technische installatie projecten,  onderhoud en technische keuringen.

Lastechniek

Naast (elektro)techniek is Dok88 Projects zich gaan specialiseren in lastechniek. Het onderdeel van Dok88 Projects dat zich richt op onderhoud, keuring en validatie aan lasmachines is momenteel het snelst groeiende onderdeel van onze organisatie. Via de webshop van Dok88 Products bieden wij onze klanten een aantal merken uit de lastechniek aan.

Elektrotechniek

Uitbreiding van uw meterkast? Nieuwe verlichting in uw bedrijfspand? Is uw intercom aan vervanging of reparatie toe? Onze monteurs staan voor u klaar!

Met de komst van onze nieuwe website, is het mogelijk om hier direct uw project of klus aan te melden. Het team van Dok88 gaat dan meteen voor u aan de slag! Uiteraard is telefonisch contact of via mail ook nog steeds een optie.

Keuringen

Dok88 Projects heeft naast het uitvoeren van (elektro) technische projecten ook de expertise in huis om (elektro) technische keuringen uit te voeren.

Wanneer je (vaak als bedrijf) te maken hebt met elektriciteit zijn daar regels voor gebruik en veiligheid aan verbonden in Nederland. Onze keurmeesters zijn naast hun praktische kennis geschoold op verschillende gebieden. De keurmeesters van Dok88 verzorgen zowel op locatie als in onze werkplaats keuringen voor onze klanten.

Samenwerken met Dok88 betekent samenwerken in een persoonlijke en informele sfeer. Ons middelgrote bedrijf is gevuld met een 20-tal betrokken collega’s, die zich dagelijks inzetten om onze klanten zo goed mogelijk te helpen.

Dok88 Power

Ben je op zoek naar (elektro) technische personeel? Of ben je juist op zoek naar een baan in de techniek! Kijk dan voor meer informatie bij Dok88 Power! Voor ons recente vacature aanbod, of meld daar je vacature aan!

Dok88 Products

Op zoek naar producten in de technische markt? Dok88 Products is dagelijks actief met het in- en verkopen van producten in de techniek. Benieuwd wat we voor je kunnen doen? Neem dan eens kijkje in onze webshop!

Dok88 Projects

Dok88 helpt je graag verder in de techniek! Elk van onze afdelingen heeft een eigen focus in de technische markt. Personeel, vacatures, installatiewerk, keuringen. Heb je een vraag in de techniek, wij gaan graag samen met jou op zoek naar het antwoord!


Laatste projecten

Bekijk alle projecten

Turn it up!

@Westzaan

Leuk nieuws van de sponsor afdeling! Vanaf nu staat ons logo te pronken op de talentvolle turnsters van Gymnastiek Vereniging Jahn uit Westzaan!

4x95mm2

For the Big Boys !

@Dok88

Aan de slag met 4x95mm2! Die kabels zijn stug en werken niet graag mee! Elektrotechniek voor de zware jongens! Mouwen oprollen en aan de slag met je spierballen!

Try This Out! – AFGELAST

@ROC van Amsterdam

Donderdag 19 maart 2020 tussen 16.00 en 20.00 uur is Dok88 aanwezig bij de Try Out Dagen van het ROC van Amsterdam. Dé dag om je te oriënteren bij het ROC van Amsterdam. Zien we je daar? 

Op zoek naar een vakman?

Vraag hier direct een vakman aan voor je klus!

 

Plan je klus!