Winnaar MBO Stage Awards !

Donderdag 27 februari 2020 werden de MBO Stage Awards uitgereikt. ‘..Best spannend als je genomineerd bent.’, bekende Bryan.Het team van Dok88 was afgereisd naar de Stage Awards om Bryan te ondersteunen tijdens het wachten op de uitslag.

Wat een avond!

De nominatie was natuurlijk al een mooi compliment voor de inspanningen van Bryan, maar als je er dan toch bent.. wil je winnen ook!

Bryan, zijn familie en team Dok88 werken hartelijk ontvangen op de mooie locatie van het Hema Hoofdkantoor op de NDSM-werf in Amsterdam Noord. Samen met de organisatie van de MBO Stage Awards hadden zij het ontvangst tot in de puntjes verzorgt.

En hoe gaaf dat Bryan de MBO Stage Award in ontvangst mocht nemen! Gewoon gewonnen!

In de technische beroepen is een schreeuwend te kort aan mensen, hoe mooi is het dan dan Bryan als leerling monteur elektrotechniek door zijn winst het beroep en bijhorende opleiding wat in de spotlight zet?!

Leren & Werken

Dok88 Projects biedt inmiddels een leer-werkplek aan 4 leerling monteurs elektrotechniek. Zij zijn geselecteerd uit een grote groep van sollicitanten op zoek naar een leer-werkplek. Stuk voor stuk zijn deze leerlingen dagelijks gemotiveerd bezig om zichzelf te ontwikkelen als elektromonteur.

Dok88 investeert veel tijd en aandacht aan de begeleiding van deze studenten. Het hele team van ervaren monteurs en werkvoorbereiders zet zich in voor de ontwikkeling van deze leerling monteurs. Er is veel tijd voor leren in de praktijk, niet alleen toekijken en gereedschappen aangeven, maar daadwerkelijk handen uit de mouwen steken. Daarnaast heeft Bryan, meegewerkt aan de ontwikkeling van ons TechLab, een ruimte waar leerling monteurs de praktijk nabootsen om zo te oefenen op hun monteurs vaardigheden.

Ben je een gemotiveerde techniek leerling en op zoek naar een leer-werkplek in de elektrotechniek of werktuigbouwkunde? Kijk dan op stagemarkt.nl bij onze leer-werk vacatures of neem dan contact met ons op!

Meer nieuws

Dok88 Stageplekken

Stageplekken beschikbaar!

Ben je net geslaagd? Start je volgend jaar met een gloednieuwe opleiding? Ben je op zoek naar een stage plek of een leer-werkplek? Lees dan verder want wij hebben stageplekken beschikbaar!

(meer…)

Elektromonteurs beschikbaar!

Plots lag ook bij ons het werk stil..Behoefte aan tijdelijk & flexibel ┬áinzetbare elektromonteurs? Door de Corona-Crisis kwamen er onverwacht ervaren elektromonteurs beschikbaar! Behoefte aan extra handen? (meer…)

Try This Out! – AFGELAST IVM Covid-19

* Helaas is de Try Out Day bij het ROC tot nader orde afgezegd ivm het Corona Virus. Het is momenteel nog onduidelijk of er een nieuwe datum volgt voor de Try-Out Day. Bij nieuwe ontwikkelingen houden we jullie op de hoogte. Tot die tijd: #staysafe*

(meer…)