Werk voor de Winkel!

Ons team begint vandaag aan een pittige klus! Go team! Let’s do this! Onze collega’s van Dok88 Projects gaan vandaag flink aan de bak. Voor onze opdrachtgever verzorgen we de keuringen & reparaties van alle arbeidsmiddelen.

Een belangrijk onderdeel voor onze opdrachtgever om veilig en gecertificeerd te kunnen werken. Al onze monteurs zijn opgeleid tot keurmeester van arbeidsmiddelen en hebben inmiddels flink wat ervaring opgedaan met deze artikelen.

Op de foto’s hierboven, zie je de verdeeldozen & werkverlichting. Al deze materialen zijn gebruikt om te werken aan scheepsonderhoud. Wanneer het onderhoud aan het schip afgerond is en de schepen het dok weer uit varen, verschijnen de materialen bij Dok88 Project voor de deur. Daar staat het team klaar om alle verdeeldozen en werkverlichting met een rap tempo weer klaar te maken voor gebruik. Vaak is het volgende schip al weer in aantocht en moeten materialen klaar liggen voor gebruik. Het team van Dok88 Projects zet vandaag dus alle zeilen bij om de reparaties en keuringen vandaag af te krijgen. Go team Dok88!

Wil je werken in team Dok88? Of wil je weten wat voor werk er nog meer ligt in Team Dok88? Kijk dan hier!

 

Meer nieuws

Dok88 Stageplekken

Stageplekken beschikbaar!

Ben je net geslaagd? Start je volgend jaar met een gloednieuwe opleiding? Ben je op zoek naar een stage plek of een leer-werkplek? Lees dan verder want wij hebben stageplekken beschikbaar!

(meer…)

Elektromonteurs beschikbaar!

Plots lag ook bij ons het werk stil..Behoefte aan tijdelijk & flexibel ┬áinzetbare elektromonteurs? Door de Corona-Crisis kwamen er onverwacht ervaren elektromonteurs beschikbaar! Behoefte aan extra handen? (meer…)

Try This Out! – AFGELAST IVM Corona Pandemie

* Helaas is de Try Out Day bij het ROC tot nader orde afgezegd ivm het Corona Virus. Het is momenteel nog onduidelijk of er een nieuwe datum volgt voor de Try-Out Day. Bij nieuwe ontwikkelingen houden we jullie op de hoogte. Tot die tijd: #staysafe*

(meer…)