Werk voor de Winkel!

Ons team begint vandaag aan een pittige klus! Go team! Let’s do this! Onze collega’s van Dok88 Projects gaan vandaag flink aan de bak. Voor onze opdrachtgever verzorgen we de keuringen & reparaties van alle arbeidsmiddelen.

Een belangrijk onderdeel voor onze opdrachtgever om veilig en gecertificeerd te kunnen werken. Al onze monteurs zijn opgeleid tot keurmeester van arbeidsmiddelen en hebben inmiddels flink wat ervaring opgedaan met deze artikelen.

Op de foto’s hierboven, zie je de verdeeldozen & werkverlichting. Al deze materialen zijn gebruikt om te werken aan scheepsonderhoud. Wanneer het onderhoud aan het schip afgerond is en de schepen het dok weer uit varen, verschijnen de materialen bij Dok88 Project voor de deur. Daar staat het team klaar om alle verdeeldozen en werkverlichting met een rap tempo weer klaar te maken voor gebruik. Vaak is het volgende schip al weer in aantocht en moeten materialen klaar liggen voor gebruik. Het team van Dok88 Projects zet vandaag dus alle zeilen bij om de reparaties en keuringen vandaag af te krijgen. Go team Dok88!

Wil je werken in team Dok88? Of wil je weten wat voor werk er nog meer ligt in Team Dok88? Kijk dan hier!

 

Meer nieuws

It’s Alive!

It’s alive! Er is achter de schermen hard gewerkt aan een gloednieuwe webshop! En nu is het zover. Onze webshop is geopend voor bezoekers!

In dit digitale tijdperk kunnen we natuurlijk niet achterblijven om ons assortiment online aan te bieden aan onze klanten. En wat zijn we trots op het resultaat! (meer…)

Kom kijken op ‘onze’ scheepswerf!

Op 13 april vindt 24H Amsterdam plaats in Amsterdam Noord. En heb je de unieke mogelijkheid om een kijkje te nemen op de Damen Scheepswerf. Een bijzondere locatie waar wij al ruim 12 jaar gevestigd zijn met ons bedrijf; Dok88.

(meer…)

Een Knallend 2019!

Namens het team van Dok88 willen wij iedereen een fantastisch 2019 wensen!

Na een kleine kerst stop is ons team opgeladen en het nieuwe jaar in geknald! Wij mogen terugkijken op een druk en bewogen 2018. (meer…)