Try This Out! – AFGELAST IVM Covid-19

* Helaas is de Try Out Day bij het ROC tot nader orde afgezegd ivm het Corona Virus. Het is momenteel nog onduidelijk of er een nieuwe datum volgt voor de Try-Out Day. Bij nieuwe ontwikkelingen houden we jullie op de hoogte. Tot die tijd: #staysafe*

Donderdag 19 maart 2020 tussen 16.00 en 20.00 uur is Dok88 aanwezig bij de Try Out Dagen van het ROC van Amsterdam. Dé gelegenheid om kennis te maken met verschillende opleidingen en de sfeer te proeven van het ROC van Amsterdam. Zien we je daar? Wil je meer weten of de Try Out Dag bezoeken? Klik dan hier en schrijf je in!

Op donderdag 19 maart is je kans om kennis te maken met het ROC van Amsterdam. Ben je je aan het oriënteren voor een opleiding of twijfel je nog waar je je opleiding wil volgen? Dan zijn de Try Out dagen hét moment om dat te onderzoeken. Op deze dag kan je kennismaken met docenten en mede-studenten van het ROC van Amsterdam en kan je de sfeer van de school een beetje opsnuiven.

Om je een beter beeld te geven van het leven na je opleiding, zijn er verschillende bedrijven aanwezig. Zo maak je misschien wel kennis met je toekomstige werkgever! Ook Team Dok88 is die dag aanwezig! We nemen een klein deel van ons TechLab mee om je te laten kennis maken met werken in de elektrotechniek. Bij Dok88 staat leren door doen centraal. Om je daar een kleine indruk van te geven, nemen we de Try Out Dag heel erg letterlijk en kan je bij Dok88 deze dag, je handen uit de mouwen steken. Doe jij mee met onze Lightbulb Challenge? Wij willen wel eens zien of er bij jou het lichtje gaat branden!

Ben je al nieuwsgierig naar wat Dok88 allemaal doet? Neem dan alvast een kijkje op www.dok88.com!

Meer nieuws

Dok88 Stageplekken

Stageplekken beschikbaar!

Ben je net geslaagd? Start je volgend jaar met een gloednieuwe opleiding? Ben je op zoek naar een stage plek of een leer-werkplek? Lees dan verder want wij hebben stageplekken beschikbaar!

(meer…)

Elektromonteurs beschikbaar!

Plots lag ook bij ons het werk stil..Behoefte aan tijdelijk & flexibel  inzetbare elektromonteurs? Door de Corona-Crisis kwamen er onverwacht ervaren elektromonteurs beschikbaar! Behoefte aan extra handen? (meer…)

Winnaar MBO Stage Awards !

Donderdag 27 februari 2020 werden de MBO Stage Awards uitgereikt. ‘..Best spannend als je genomineerd bent.’, bekende Bryan.Het team van Dok88 was afgereisd naar de Stage Awards om Bryan te ondersteunen tijdens het wachten op de uitslag. (meer…)