Onze Bryan | Genomineerd voor MBO Stage Awards

Zoals heel veel jongeren, worstelde Bryan met het maken van een keuze voor zijn vervolgopleiding. Want wat is dat ook ingewikkeld, een richting kiezen in het beroepsonderwijs die écht bij je past. Bryan kwam uit bij Elektrotechniek!

Bryan kwam uit bij de BOL opleiding Elektrotechniek en vond niet alleen een opleiding die bij hem paste, hij vond daar ook zijn talent!

Eigenlijk viel Bryan vanaf het begin van zijn sollicitatie al op. Hij solliciteerde schriftelijk en belde vrolijk achter zijn sollicitatie aan. Hij lichtte kort even toe dat hij op zoek was naar een stage en gaf aan dat hij graag wilde komen kennismaken. Toen hij ons vertelde dat hij uit nieuwsgierigheid, zijn Playstation had omgebouwd zodat hij kon draaien op zonne-energie, wisten wij genoeg! ‘.. kom jij maar lekker stage lopen..’

Bryan bleek zich als een vis in het water te voelen, alsof hij al jaren bij ons werkte. Zijn enthousiasme bleek aanstekelijk en had direct zijn weerslag in het vaste team van collega’s. Zijn nieuwsgierigheid naar het vak elektrotechniek, maakte de ervaren monteurs enthousiast om veel kennis met Bryan te delen. Voor Bryan betekende dat dat hij in korte tijd veel bij leerde over het vak elektrotechniek. Hij kreeg zelfs de ‘oude’ lesboeken mee van collega Jan, zodat hij wat extra kon bijleren.

Inmiddels werken er nog 2 leerlingen bij Dok88 Power. Omdat wij continu ruimte willen bieden aan leren, hebben we samen met Bryan een begin gemaakt aan het TechLab. Bryan ontwierp onder begeleiding van ervaren monteurs het TechLab en heeft het daarna eigenhandig gebouwd. Resultaat is een gave oefenwand in ons TechLab waar onze leerlingen en ervaren monteurs kunnen werken aan elektrotechnische installaties in alle moeilijkheid categorieën. Natuurlijk werken onze leerlingen ook in de praktijk mee, maar waarneer specifieke vaardigheden zich niet voordoen in de praktijk, is ons TechLab dé plek omdat te simuleren.

Bovenstaande vonden wij de reden om Bryan te nomineren voor de MBO Stage Awards van 2020. en hoe gaaf was het om te horen, dat hij tot de top 3 was doorgedrongen. Op donderdag 27 februari 2020, hopen we dat Bryan te horen krijgt dat hij de officiële titel, stagiaire van het Jaar, in ontvangst mag nemen!

Succes Bryan! We duimen voor je!

 

Foto portret gemaakt door: Jitske Schols

Meer nieuws

Dok88 Stageplekken

Stageplekken beschikbaar!

Ben je net geslaagd? Start je volgend jaar met een gloednieuwe opleiding? Ben je op zoek naar een stage plek of een leer-werkplek? Lees dan verder want wij hebben stageplekken beschikbaar!

(meer…)

Elektromonteurs beschikbaar!

Plots lag ook bij ons het werk stil..Behoefte aan tijdelijk & flexibel  inzetbare elektromonteurs? Door de Corona-Crisis kwamen er onverwacht ervaren elektromonteurs beschikbaar! Behoefte aan extra handen? (meer…)

Try This Out! – AFGELAST IVM Covid-19

* Helaas is de Try Out Day bij het ROC tot nader orde afgezegd ivm het Corona Virus. Het is momenteel nog onduidelijk of er een nieuwe datum volgt voor de Try-Out Day. Bij nieuwe ontwikkelingen houden we jullie op de hoogte. Tot die tijd: #staysafe*

(meer…)