Kom kijken op ‘onze’ scheepswerf!

Op 13 april vindt 24H Amsterdam plaats in Amsterdam Noord. En heb je de unieke mogelijkheid om een kijkje te nemen op de Damen Scheepswerf. Een bijzondere locatie waar wij al ruim 12 jaar gevestigd zijn met ons bedrijf; Dok88.

Normaal gesproken is deze scheepswerf afgesloten voor bezoekers, dus lijkt het je leuk om een kijkje te nemen op ‘onze’ Scheepswerf, grijp dan je kans op zaterdag 13 april 2019!

Ook Dok88 opent haar deuren op die dag. En vertellen we je graag over onze bijdrage aan de scheepsreparaties van Damen Shiprepair en het reilen en zeilen op deze unieke werf! Je bent van harte welkom! Toegang is gratis.

Klik hier voor meer informatie!

 

 

 

Meer nieuws

It’s Alive!

It’s alive! Er is achter de schermen hard gewerkt aan een gloednieuwe webshop! En nu is het zover. Onze webshop is geopend voor bezoekers!

In dit digitale tijdperk kunnen we natuurlijk niet achterblijven om ons assortiment online aan te bieden aan onze klanten. En wat zijn we trots op het resultaat! (meer…)

Een Knallend 2019!

Namens het team van Dok88 willen wij iedereen een fantastisch 2019 wensen!

Na een kleine kerst stop is ons team opgeladen en het nieuwe jaar in geknald! Wij mogen terugkijken op een druk en bewogen 2018. (meer…)

Klaar voor Project Dok 2

Dok88 werkt vanaf deze week aan de bouw van nieuwe verdeelkasten. Dok2 staat op de planning voor vernieuwing van haar verdeelkasten. Ons team is de komende periode aan het werk om de ontwerpen te produceren. (meer…)