Kom kijken op ‘onze’ scheepswerf!

Op 13 april vindt 24H Amsterdam plaats in Amsterdam Noord. En heb je de unieke mogelijkheid om een kijkje te nemen op de Damen Scheepswerf. Een bijzondere locatie waar wij al ruim 12 jaar gevestigd zijn met ons bedrijf; Dok88.

Normaal gesproken is deze scheepswerf afgesloten voor bezoekers, dus lijkt het je leuk om een kijkje te nemen op ‘onze’ Scheepswerf, grijp dan je kans op zaterdag 13 april 2019!

Ook Dok88 opent haar deuren op die dag. En vertellen we je graag over onze bijdrage aan de scheepsreparaties van Damen Shiprepair en het reilen en zeilen op deze unieke werf! Je bent van harte welkom! Toegang is gratis.

Klik hier voor meer informatie!

 

 

 

Meer nieuws

Dok88 Stageplekken

Stageplekken beschikbaar!

Ben je net geslaagd? Start je volgend jaar met een gloednieuwe opleiding? Ben je op zoek naar een stage plek of een leer-werkplek? Lees dan verder want wij hebben stageplekken beschikbaar!

(meer…)

Elektromonteurs beschikbaar!

Plots lag ook bij ons het werk stil..Behoefte aan tijdelijk & flexibel ┬áinzetbare elektromonteurs? Door de Corona-Crisis kwamen er onverwacht ervaren elektromonteurs beschikbaar! Behoefte aan extra handen? (meer…)

Try This Out! – AFGELAST IVM Covid-19

* Helaas is de Try Out Day bij het ROC tot nader orde afgezegd ivm het Corona Virus. Het is momenteel nog onduidelijk of er een nieuwe datum volgt voor de Try-Out Day. Bij nieuwe ontwikkelingen houden we jullie op de hoogte. Tot die tijd: #staysafe*

(meer…)