It’s Alive!

It’s alive! Er is achter de schermen hard gewerkt aan een gloednieuwe webshop! En nu is het zover. Onze webshop is geopend voor bezoekers! In dit digitale tijdperk kunnen we natuurlijk niet achterblijven om ons assortiment online aan te bieden aan onze klanten. En wat zijn we trots op het resultaat!

Een deel van ons vaste assortiment is te vinden in de webshop. Zo vind je onder andere onze vaste merken van lasapparatuur terug in de shop en kan je al het contactmateriaal tegen hele scherpe prijzen nu ook online aanschaffen.

We blijven de komende maanden hard werken aan de webshop om ons online assortiment uit te breiden. We zijn achter de schermen aan het werk om de webshop uit te breiden met een productlijn van trappen, ladders en rolsteigers en bieden we aan het begin van de herfst een hele gave productlijn van werkverlichting aan!

Maak alvast een account aan om je bestelling sneller te kunnen doen. Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwste producten? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Meer nieuws

Dok88 Stageplekken

Stageplekken beschikbaar!

Ben je net geslaagd? Start je volgend jaar met een gloednieuwe opleiding? Ben je op zoek naar een stage plek of een leer-werkplek? Lees dan verder want wij hebben stageplekken beschikbaar!

(meer…)

Elektromonteurs beschikbaar!

Plots lag ook bij ons het werk stil..Behoefte aan tijdelijk & flexibel  inzetbare elektromonteurs? Door de Corona-Crisis kwamen er onverwacht ervaren elektromonteurs beschikbaar! Behoefte aan extra handen? (meer…)

Try This Out! – AFGELAST IVM Covid-19

* Helaas is de Try Out Day bij het ROC tot nader orde afgezegd ivm het Corona Virus. Het is momenteel nog onduidelijk of er een nieuwe datum volgt voor de Try-Out Day. Bij nieuwe ontwikkelingen houden we jullie op de hoogte. Tot die tijd: #staysafe*

(meer…)