It’s Alive!

It’s alive! Er is achter de schermen hard gewerkt aan een gloednieuwe webshop! En nu is het zover. Onze webshop is geopend voor bezoekers!

In dit digitale tijdperk kunnen we natuurlijk niet achterblijven om ons assortiment online aan te bieden aan onze klanten. En wat zijn we trots op het resultaat!

Een deel van ons vaste assortiment is te vinden in de webshop. Zo vind je onder andere onze vaste merken van lasapparatuur terug in de shop en kan je al het contactmateriaal tegen hele scherpe prijzen nu ook online aanschaffen.

We blijven de komende maanden hard werken aan de webshop om ons online assortiment uit te breiden. We zijn achter de schermen aan het werk om de webshop uit te breiden met een productlijn van trappen, ladders en rolsteigers en bieden we aan het begin van de herfst een hele gave productlijn van werkverlichting aan!

Maak alvast een account aan om je bestelling sneller te kunnen doen. Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwste producten? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Meer nieuws

Kom kijken op ‘onze’ scheepswerf!

Op 13 april vindt 24H Amsterdam plaats in Amsterdam Noord. En heb je de unieke mogelijkheid om een kijkje te nemen op de Damen Scheepswerf. Een bijzondere locatie waar wij al ruim 12 jaar gevestigd zijn met ons bedrijf; Dok88.

(meer…)

Een Knallend 2019!

Namens het team van Dok88 willen wij iedereen een fantastisch 2019 wensen!

Na een kleine kerst stop is ons team opgeladen en het nieuwe jaar in geknald! Wij mogen terugkijken op een druk en bewogen 2018. (meer…)

Klaar voor Project Dok 2

Dok88 werkt vanaf deze week aan de bouw van nieuwe verdeelkasten. Dok2 staat op de planning voor vernieuwing van haar verdeelkasten. Ons team is de komende periode aan het werk om de ontwerpen te produceren. (meer…)