Elektromonteurs beschikbaar!

Plots lag ook bij ons het werk stil..Behoefte aan tijdelijk & flexibel  inzetbare elektromonteurs? Door de Corona-Crisis kwamen er onverwacht ervaren elektromonteurs beschikbaar! Behoefte aan extra handen?

Een aantal van onze elektromonteurs werkte mee aan projecten in zorginstellingen. Andere monteurs werkte mee op de scheepswerf van Damen of in de Staalfabriek van Niron en onze leerlingen konden niet meer naar school. Net als vele bedrijven in Nederland, in de wereld, liet ook de Corona-Crisis niet ongemoeid. En hebben we elektromonteurs beschikbaar voor werk.

Welk bedrijf heeft momenteel behoefte aan extra mankracht?

Onze monteurs hebben ervaring met:

  • de aanleg van elektrotechnische installaties in woningen, bedrijven of industrieel omgevingen
  • de aanleg van brandmeldinstallaties
  • de bouw van elektrotechnische verdeelkasten
  • het verhelpen van storingen
  • het keuren van elektrotechnische apparaten /gereedschappen

Al onze monteurs zijn in het bezit van een VCA diploma en NEN3140 certificaat.

Heeft uw bedrijf het juist druk en kunt u extra handen gebruiken? Neem contact met ons op!

Meer nieuws

Dok88 Stageplekken

Stageplekken beschikbaar!

Ben je net geslaagd? Start je volgend jaar met een gloednieuwe opleiding? Ben je op zoek naar een stage plek of een leer-werkplek? Lees dan verder want wij hebben stageplekken beschikbaar!

(meer…)

Try This Out! – AFGELAST IVM Covid-19

* Helaas is de Try Out Day bij het ROC tot nader orde afgezegd ivm het Corona Virus. Het is momenteel nog onduidelijk of er een nieuwe datum volgt voor de Try-Out Day. Bij nieuwe ontwikkelingen houden we jullie op de hoogte. Tot die tijd: #staysafe*

(meer…)

Winnaar MBO Stage Awards !

Donderdag 27 februari 2020 werden de MBO Stage Awards uitgereikt. ‘..Best spannend als je genomineerd bent.’, bekende Bryan.Het team van Dok88 was afgereisd naar de Stage Awards om Bryan te ondersteunen tijdens het wachten op de uitslag. (meer…)