De Dok88 Junior Tour

Dok88 introduceert graag de techniek bij de jeugd. Zo hebben we deze zomer kinderen uit groep 8 een rondleiding gegeven over de Scheepswerf. Met het mooie zomerse weer lagen er genoeg schepen ter reparatie in de droogdokken.

De kids keken hun ogen uit en.. eerlijk gezegd, doen wij dat ook steeds weer. Onder deze grote jongens doorlopen blijft een bijzonder avontuur.

 

Meer nieuws

It’s Alive!

It’s alive! Er is achter de schermen hard gewerkt aan een gloednieuwe webshop! En nu is het zover. Onze webshop is geopend voor bezoekers!

In dit digitale tijdperk kunnen we natuurlijk niet achterblijven om ons assortiment online aan te bieden aan onze klanten. En wat zijn we trots op het resultaat! (meer…)

Kom kijken op ‘onze’ scheepswerf!

Op 13 april vindt 24H Amsterdam plaats in Amsterdam Noord. En heb je de unieke mogelijkheid om een kijkje te nemen op de Damen Scheepswerf. Een bijzondere locatie waar wij al ruim 12 jaar gevestigd zijn met ons bedrijf; Dok88.

(meer…)

Een Knallend 2019!

Namens het team van Dok88 willen wij iedereen een fantastisch 2019 wensen!

Na een kleine kerst stop is ons team opgeladen en het nieuwe jaar in geknald! Wij mogen terugkijken op een druk en bewogen 2018. (meer…)