De Dok88 Junior Tour

Dok88 introduceert graag de techniek bij de jeugd. Zo hebben we deze zomer kinderen uit groep 8 een rondleiding gegeven over de Scheepswerf. Met het mooie zomerse weer lagen er genoeg schepen ter reparatie in de droogdokken.

De kids keken hun ogen uit en.. eerlijk gezegd, doen wij dat ook steeds weer. Onder deze grote jongens doorlopen blijft een bijzonder avontuur.

 

Meer nieuws

Elektomonteurs beschikbaar!

Plots lag ook bij ons het werk stil..Behoefte aan tijdelijk & flexibel ┬áinzetbare elektromonteurs? Door de Corona-Crisis kwamen er onverwacht ervaren elektromonteurs beschikbaar! Behoefte aan extra handen? (meer…)

Try This Out! – AFGELAST IVM Corona Pandemie

* Helaas is de Try Out Day bij het ROC tot nader orde afgezegd ivm het Corona Virus. Het is momenteel nog onduidelijk of er een nieuwe datum volgt voor de Try-Out Day. Bij nieuwe ontwikkelingen houden we jullie op de hoogte. Tot die tijd: #staysafe*

(meer…)

Winnaar MBO Stage Awards !

Donderdag 27 februari 2020 werden de MBO Stage Awards uitgereikt. ‘..Best spannend als je genomineerd bent.’, bekende Bryan.Het team van Dok88 was afgereisd naar de Stage Awards om Bryan te ondersteunen tijdens het wachten op de uitslag. (meer…)