En nog veel meer!

Keuring of validatie nodig?

Plan hier je keurmeester!

Van Noodzaak naar Hoofdzaak

Als technisch installatiebedrijf ontkwamen wij niet aan de verplichte veiligheidskeuringen van ons eigen elektrische gereedschap. Een noodzakelijk kwaad waar je mee te maken krijgt als werkgever met technisch personeel. Een belangrijk onderdeel van de Arbo veiligheid, en zijn ook wij, verantwoordelijk voor het verzorgen van een veilige werkomgeving voor ons personeel.

Door contacten in ons netwerk, bleek dat wij niet het enige bedrijf waren met dit onderwerp. En hoorden wij ook andere bedrijven roepen, dat zij het belangrijk vonden.. maar dat keuringen tussen alle drukte van de dagelijkse werkzaamheden, tussen door schoot.

Zo ontstond het idee om deze service ook te verlenen aan onze collega bedrijven, die te maken krijgen met dezelfde Arbo-eis. En wat bleek, onze dienst kwam als geroepen! Bedrijven ervaarden het als heel prettig om een partij te hebben die het onderwerp keuringen uit handen nam.

Zo groeide onze keuringstak in korte tijd naar serieuze afdeling en veranderde onze noodzaak naar onze hoofdzaak! 

Dagelijks voeren wij keuringen uit en coördineren wij de periodieke keuringen van diverse bedrijven. Ons aanbod van type keuringen is gaande weg uitgebreid. Waar wij ooit begonnen met de NEN3140 keuringen, bieden wij nu ook:

  • NEN 2484 – Ladders, trappen & rolsteigers
  • NEN 818 – Valbeveiliging (360-361-365)
  • NEN 60974-4 lasmachines

Naast keuringen verzorgen wij de reparaties en zo nodig vervanging van de apparaten voor onze klanten.

Professionaliseren

Doordat onze keuringen toenamen, zagen wij ook de stapels administratie groeien en probeerden wij planmatig alles goed in de gaten te houden. Toen onze bureaus te vol raakten, hebben we besloten te investeren in gespecialiseerde software.

Zo zijn wij in staat om de tijdig keuringen in te plannen en een database bij te houden van het apparaten park van onze klanten. Het is zelfs mogelijk voor onze klanten om in een abonnementsvorm toegang te krijgen in de database en mee te kijken.

Ben jij onze nieuwe keurmeester?

check hier de vacature!

Laatste projecten

Bekijk alle projecten

LG Therma V Split 7KW

@Amsterdam

Wij installeerde de LG Therma V Split unit 7 KW. Nu nog met de ondersteuning van CV-ketel, voor in de toekomst ook Full Electric ready en klaar voor gasloos!

LG Therma V Split 7KW

@Haarlem

Ons team installeerde de LG Therma V Split unit 7 KW bij onze klant in Haarlem. Mooi project na oplevering begon onze klant direct met de vermindering van haar gasverbruik.

Remeha Elga Ace 4KW

@Haarlem

We mochten weer 1 van onze klanten blij maken met de installatie van een Remeha Elga Ace Hybride warmtepomp. In deze installatie werkte we met een 4KW uitvoering.